· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

II Biennal Videobosco de Cinema Documental de Menorca

- 16/10/2015 -
La Unió d’Antics Alumnes de Don Bosco de Ciutadella torna a organitzar el certamen de curtmetratges documentals de Menorca. Aquesta nova edició està dedicada al tema de la “Gastronomia típica menorquina”.

II Biennal Videobosco de Cinema Documental de Menorca

ImatgeLa Unió d’Antics Alumnes de Don Bosco de Ciutadella torna a organitzar el certamen de curtmetratges documentals de Menorca. Aquesta nova edició està dedicada al tema de la “Gastronomia típica menorquina”, I s'estableixen quatre premis: millor documental, millor fotografia, millor guió i premi especial als menors de 18 anys.

Divendres passat a la Sala Polivalent del col·legi Salesià va tenir lloc la presentació de la segona edició del concurs de Cinema Documental al qual va assistir el regidor de comunicació, atenció al ciutadà i noves tecnologies de l'Ajuntament de Ciutadella, Sergi Servera. Els presents van poder, a més, visionar els documentals premiats a l'edició de 2014 sobre Menorca Talaiòtica.

La data límit de presentació d'originals s'estableix fins al 31 de gener de 2016. Es preveu que la gala de lliurament de premis serà al final del febrer.