Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 

Fotogaleria 'Balada dels tres innocents'

- 13/05/2018 -
Del gènere comèdia. A càrrec de la companyia D9 Don Bosco, dirigida per Miquel P. Fullana. Teniu disponible les imatges d' aquesta representació teatral que ha tingut durant aquest cap de setmana al Teatre de Calós. 

Fotogaleria exposició 'Un món rodó'

- 12/05/2018 -
Exposició interdisciplinar dels Tallers d'Art de l'Associació Arts a Menorca per compartir treballs de curs: pintura, fotografia, escultura, ceràmica, instal·lacions i una gran panoràmica paisatgística. A la Sala municipal d'exposicions El Roser, fins al 9 de juny. Gratuït.

Imatge

Per a un Sant Joan 2018 de dalt de tot. Fes-te voluntari!

- 03/05/2018 -
Des de l'Ajuntament de Ciutadella us animam a fer-vos voluntaris de les festes de Sant Joan. Per inscriure-us-hi podeu accedir a la informació i emplenar formulari en línia o entregar presencialment el model en paper en horari d'atenció al públic, de 9 a 14 hores, al Servei de Protocol (Miquel Àngel Limon).

Fotogaleria Dia Internacional de la Dansa

- 29/04/2018 -
Dia Internacional de la Dansa: espectacle de dansa a càrrec de les Escoles de Dansa de Menorca.

Fotogaleria de les actuacions avui migdia a la Sala Polivalent del Canal Salat. Organitzat per ASDEDANS.ME, amb la participació de l'Escola de Dansa Carmen Estela, Art en Moviment, Escola Municipal de Música i Dansa des Mercadal, Escola de Ballet Ute Dahl, Dansa-Lo, i EMEA Dansa Sant Lluís.

Imatge

Tall de trànsit a Lepant amb avinguda del Capità Negrete

- 13/04/2018 -
 Amb motiu de les obres que es realitzen al carrer Mallorca, des del dia 16-04-2018 i fins al 22-04-2018 el carrer Lepant amb l’avinguda del Capita Negrete quedarà tancat al trànsit. Aquest fet tindrà una repercussió sobre el trànsit rodat de la nostra ciutat, per la qual cosa demanam disculpes per les possibles molèsties que es puguin causar.

Tall d'aigua a la xarxa general urbanització Cala Blanca Pol. B (13/04/2018)

- 12/04/2018 -
 El Servei d’Aigües de l'Ajuntament de Ciutadella informa que, amb motiu de realitzar millores a la xarxa general d’aigua potable, el proper DIVENDRES dia 13 d'ABRIL DE 2018, DE 10 A 12h, es procedirà a tallar el subministrament d’aigua en el POLÍGON B de la urbanització de CALA BLANCA.

Imatge

Francesc Cardona fa donació d’una buldrafa eclesiàstica per al patrimoni municipal

- 04/04/2018 -
 Avui matí s'ha procedit a la signatura dels documents de donació (amb caràcter de donació pura i simple) d'una buldrafa eclesiàstica a favor de l'Ajuntament de Ciutadella. Es tracta d'una buldrafa per guarnir els cavalls dels caixers capellans de Sant Joan, que passa a mans de l'Ajuntament per obsequi de Francesc Cardona Vidal, i en nom del qual ha firmat els documents corresponents Joan Francesc Camps Serra, prevere, la capellana del passat bienni 2016-2017.

Imatge

Tall d'aigua a la xarxa general urbanització Cala Blanca Pol. B (6/4/2018)

- 04/04/2018 -
El Servei d’Aigües de l'Ajuntament de Ciutadella informa que, amb motiu de realitzar millores a la xarxa general d’aigua potable, el proper DIVENDRES dia 6 d'ABRIL DE 2018, DE 9:30 A 12h, es procedirà a tallar el subministrament d’aigua en el POLÍGON B de la urbanització de CALA BLANCA al carrer Passatge de ses Mates i un tram de l'Avda. de Cala Blanca (entre el Passatge Roses i Passatge Coral).

Imatge

L'Ajuntament fa el tradicional repartiment dels caramel·los de Pasqua al Geriàtric i al Centre de Dia

- 28/03/2018 -
L'Alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyada per la regidora de Serveis Socials, Gràcia Mercadal, ha fet avui matí el tradicional repartiment dels caramel·los de Pasqua entre les persones internes de l’Hospital Geriàtric Municipal, i també entre les persones usuàries del Centre de Dia.

Carnaval 2018: La Mar

- 09/02/2018 -
Places i carrers de Ciutadella transformats en un fantàstic tsunami mariner i carnavalesc. Fins al diumenge 11 l’alegria col·lectiva farà ballar, enguany, a tothom, inclosos els peixos i els pops, les barques i els pescadors, petits i grans.

Imatge

S’obre el termini per participar en la tradició de «matar els bujots» de Pasqua

- 09/02/2018 -
L’Ajuntament fa una crida a les entitats que enguany vulguin prendre part en la tradició de “matar els bujots”, que té lloc el dia de Pasqua. Les entitats que estiguin interessades a organitzar-ho, només cal que tramitin la sol·licitud per tenir el permís per organitzar l’activitat corresponent. Es dóna de termini fins al dijous 15 de febrer. 

Incidència: Desviament del trànsit a la carretera de Cala en Bosc

- 02/02/2018 -
Una avaria no prevista del sistema de sanejament fa necessari substituir de forma urgent un tram de canonada de la carretera. Durant les dues próximes setmanes els vehicles que cirulin per la carretera en direcció cap a Cala en Bosc s'hauran de desviar cap a la platja de Santandria, pel carrer de sa Platja; hauran de pujar pel carrer Rupit, el carrer Rossinyol i el carrer Pardal; i després s'hauran de reincorporar a la carretera. (El tall es només en direcció Cala en Bosc).Imatge

Un tsunami mariner i carnavalesc amenaça d’inundar Ciutadella

- 30/01/2018 -
Places i carrers de Ciutadella es transformaran en un fantàstic tsunami mariner i carnavalesc. Des del Dijous Llarder, dia 8 de febrer, i fins al diumenge 11 l’alegria col·lectiva farà ballar, enguany, a tothom, inclosos els peixos i els pops, les barques i els pescadors, petits i grans.

Imatge

Felicitació de Nadal

- 23/12/2017 -
Els bons projectes, els que marquen la història dels pobles, sempre són obra de molts. Tots hi som necessaris.Que en el 2018, per a Ciutadella, no hi manquem cap de nosaltres.#FeimCamíJunts

Molt bones festes i bon any 2018

Imatge

Oberta la campanya per apadrinar joguines

- 13/12/2017 -
 Creu Roja, en col·laboració amb l'Ajuntament, posa en marxa la segona edició de la campanya anomenada Apadrina una carta, que s'emmarca en les accions anuals que pretenen que tots els infants del municipi rebin joguines en les propers festes de Nadal, Cap d'Any i Reis. El període d’obertura de l’apadrinament ha començat aquesta mateixa setmana, tant per als infants que volen fer la carta com per a les persones que optin a l’apadrinament.

Imatge

Ciutadella destinarà els dos milions d'euros dels projectes financerament sostenibles a importants actuacions per a millorar la eficiència enèrgètica i l'ús de l'aigua

- 05/12/2017 -
L'Ajuntament iniciarà la primera fase del clavegueram de Cala Morell, renovarà la xarxa de clavegueram i d’aigua potable del carrer Mossèn Salord i Farnés, substituirà la gespa artificial dels camps de futbol i les lluminàries de les instal·lacions esportives amb l'aportació de la part del superàvit del Consell de Menorca que pertoca al municipi

Imatge

Renovats els parcs infantils de les places des Pins i Joan de Borbó

- 04/12/2017 -
Les places des Pins i Joan de Borbó han vist renovar les àrees de jocs infantils, per augmentar la seguretat, per fixar-hi noves delimitacions i per revestir-los amb paviment continu. La despesa, en cada cas, ha estat des 14.124 euros per a la plaça des Pins; i de 36.992 per a la plaça Joan de Borbó.

Imatge

Avís de tall d'aigua

- 27/11/2017 -
L'Ajuntament informa que amb motiu d'una avaria a la xarxa general d'aigua potable *a la via Manuel de Falla, cantonada amb la via Albéniz s'haurà de tallar el subministrament d'aigua a la zona el dilluns dia 27 de novembre entre les 09.30 i les 12.30 hores. En el plànol adjunt es marquen els carrers a què afecta: en color groc a ambdues parts del carrer i en color blau el tall afectarà només a una de les dues bandes del carrer.

Imatge

L’Ajuntament, durant el 2017, haurà registrat nou jubilacions

- 21/11/2017 -
Dos treballadors de les brigades municipals han estat homenatjats per la corporació i els companys amb motiu de les seves jubilacions. La recepció del comiat laboral ha tingut lloc al Saló Gòtic, amb la participació dels familiars respectius de Paco Gonyalons Febrer i d’Onofre Gener Florit.

Imatge

Jornada de portes obertes a l'observatori astronòmic

- 26/10/2017 -
La Secció Astronòmica del Cercle Artístic organitza per a aquest proper diumenge, dia 29 d’octubre, un capvespre de portes obertes, de les 18.30 a les 20.30 h, per mostrar les instal•lacions a la ciutadania.

12345678910...
Tornar