Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Noticias

En aquest apartat podreu consultar totes les notícies destacades de l'Ajuntament de Ciutadella. 
 
Imatge

L'Ajuntament, escenari de la presentació de la Trail dels Fars

- 15/02/2017 -
La quarta edició de la Trail dels Fars ha penjat el cartell de 'No hi ha places'. L'esdeveniment ha cobert les 500 places disponibles i, a més, ho han fet aconseguint que una mica més de la meitat siguin per a corredors que vénen de fora de l'Illa. La carrera començarà oficialment dissabte a les 16 h, i fins a les 20 h, amb el lliurament de dorsals i de la bossa de corredor que es farà en el Poliesportiu Municipal de Ciutadella.

Imatge

L’Ajuntament se suma a la commemoració del Dia Internacional del Càncer Infantil

- 14/02/2017 -
Demà, dimecres 15 de febrer, l’Ajuntament se sumarà a la commemoració del Dia Internacional del Fillet i la Filleta amb Càncer. A les 12 h del migdia, la corporació municipal i els treballadors faran una concentració a la casa consistorial, per tal de llegir un manifest que, a Ciutadella, ha estat facilitat per ASPANOB.

Imatge

L'Ajuntament segueix fent feina per millorar l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil

- 14/02/2017 -
Celebrada la reunió trimestral entre l'Ajuntament de Ciutadella i l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil. L' equip de govern en valora de forma molt favorable la tasca altruista que permet poder realitzar diverses activitats dins el terme municipal de Ciutadella.

Imatge

En marxa el procés participatiu per a l' elaboració del Pla d'ocupació de Menorca

- 13/02/2017 -
La setmana passada la Conselleria d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell de Menorca va engegar el procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'ocupació de Menorca. Des de l'Ajuntament, us animam a participar activament en el procés d'elaboració del Pla d'ocupació de Menorca (POM), un pla insular necessari per al desenvolupament de polítiques actives d'ocupació a Menorca. El procés romandrà obert des del 2 de febrer i fins el 23 març, aproximadament.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 13/02/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de febrer.

Imatge

Crida a col·lectius i grups socials per a confeccionar un calendari conjunt d' activitats en motiu del Dia de la Dona

- 09/02/2017 -
Davant la proximitat del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, l’Ajuntament fa una crida als col·lectius i grups socials del municipi que tenguin prevista alguna activitat perquè ho facin saber a l’Àrea d’Igualtat, Participació ciutadana i Projecte de Ciutat. La intenció és poder elaborar un calendari general i conjunt per a Ciutadella. Hi ha de temps fins a divendres 17 de febrer.

Imatge

Espai de Ciutadania: coneix els pressupostos municipals del 2017

- 06/02/2017 -

L'Ajuntament ha organitzat per a dijous, 9 de febrer, a les 19.30 hores, un nou ESPAI DE CIUTADANIA a la Casa de Cultura. La trobada servirà per explicar directament a la ciutadania del municipi com s'han fet els pressupostos municipals del 2017, quins projectes nous es faran durant aquest any, quins objectius té l'equip de govern i també per respondre els dubtes i les consultes que hi pugui haver sobre els pressupostos i la gestió municipal.

Imatge

S'enllesteixen les obres de millora del paviment del camí de Son Saura

- 03/02/2017 -
El conseller de Mobilitat, Miquel Preto, i el regidor de manteniment i millora de la via pública i dels camins rurals de l’Ajuntament, José López, han presentat avui la finalització de les obres de millora del paviment del camí de Son Saura a Ciutadella. La rehabilitació ha consistit en el reforç del ferm d’un tram municipal de 2.600 metres.

Imatge

Finalització del projecte de garantia juvenil «Punt d'Inserció Jove»

- 02/02/2017 -
El passat 27 de gener els alumnes treballadors del projecte Garantia Juvenil “Punt d’Inserció Jove” finalitzaren el contracte amb l’Ajuntament, on han tingut l’oportunitat de combinar, durant tot un any, la formació del certificat de professionalitat de nivell 2 «Activitats de Gestió administrativa» amb el treball efectiu en diferents àrees de l’entitat.

Imatge

Ciutadella i Sant Lluís fan les primeres passes per dinamitzar el teixit comercial

- 02/02/2017 -
Ciutadella i Sant Lluís se sumen als municipis que han sol·licitat el pla de dinamització comercial iComerç. Així, tècnics de l’IDI, empresa que coordina el projecte, s’han desplaçat aquesta setmana a Menorca per iniciar el procés a les dues localitats.

Imatge

Obert el termini per apuntar-se al programa Ara que tenc temps

- 01/02/2017 -
L’Ajuntament ha obert el termini per tal que els majors de 55 anys del municipi puguin apuntar-se a l’oferta que titulam Ara que tenc temps, pensada per a persones grans i jubilades que volen tenir una ocupació creativa, lúdica i formativa.

Imatge

Programa d'actes esportius del 9 de juliol; participa-hi

- 29/01/2017 -
Per tal de confeccionar el Programa d'actes esportius del 9 de juliol les entitats i/o els col·lectius que estiguin interessats a organitzar qualsevol acte esportiu dins aquest programa podran presentar a l'Ajuntament la sol·licitud emplenada fins al dia 19 de maig.

Imatge

Crida a entitats i col·lectius perquè facin propostes d'esdeveniments esportius per a enguany

- 30/01/2017 -
Per tal de confeccionar un calendari dels esdeveniments esportius que es faran dins l'any 2017 al nostre municipi demanam a les entitats i/o als col·lectius que estiguin interessats a sortir en aquest calendari que presentin la seva proposta a l'Ajuntament. Teniu de termini fins al 10 de febrer i heu d'emplenar el document que us adjuntem

Imatge

Cine Club de Ciutadella i Joventuts Musicals de Ciutadella (JJMC), en col·laboració amb l'Ajuntament, inicien un Cicle d’Història del Cinema

- 28/01/2017 -
El Cicle s'integrarà a la programació mensual del Cineclub de Ciutadella i les projeccions es realitzaran la darrera setmana de cada mes. Seran gratuïtes per a tothom, i de caràcter democràtic: els espectadors escolliran la pel·lícula que es projectarà el mes següent.

Imatge

Convocatòria Taller d'Agenda local 21

- 27/01/2017 -
Dijous que ve, dia 2 de febrer, a les 20 h i a la sala de reunions de Turisme de l'Ajuntament de Ciutadella, se celebra la 56a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella.

Imatge

Resultats del reforç especial en el Servei de Recollida de Residus i de Netètja Viària de l'Ajuntament

- 27/01/2017 -
El passat mes de desembre es va dur a terme un reforç especial en el Servei de Recollida de Residus i de Neteja Viària. Els resultats es poden comprovar en els documents respectius. El cost d’aquests serveis extraordinaris a causa de les males pràctiques d’uns pocs, al final i injustament, els han d’assumir tots els ciutadans.

Imatge

Ingredients per una Ciutadella en Pau
Quin hi aportes tu?

- 26/01/2017 -
L’Ajuntament de Ciutadella, davant la propera commemoració del Dia Escolar de la No-violència (30 de gener), vol difondre la proclama: «Una ciutat en pau fa un món en pau». I: «La ciutat en pau, la construeixen els seus ciutadans i ciutadanes en pau».

Imatge

Ciutadella aprova el concurs per a contractar la redacció del nou projecte d’equipament del Teatre des Born

- 25/01/2017 -
La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat, aquest matí, l’expedient per a la contractació del nou projecte d’adaptació arquitectònica, d’instal·lacions i d’equipament del Teatre des Born. El plec de clàusules administratives se sotmetrà ara a exposició pública durant un període de deu dies, i a partir d'aquí s’iniciarà el procés de licitació dels serveis de redacció del projecte i la posterior direcció tècnica de les obres mitjançant una convocatòria oberta.

Imatge

El servei de notificacions d'informació municipal per WhatsApp de l'Ajuntament suma ja 800 altes

- 25/01/2017 -
Els ciutadans i les ciutadanes que prèviament s'hagin donat d'alta en el servei de WhatsApp de l'Ajuntament rebran notificacions periòdiques sobre informació diversa, com ara esdeveniments i notícies d'actualitat municipal, emergències, talls de carrers, edictes, informació del tauler d'anuncis, etc. Per rebre la informació per WhatsApp cal desar el telèfon 699 792 133 al mòbil i després enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA i el número de telèfon on es vol rebre la informació.

Imatge

Pla de Millora del Comerç de Ciutadella: convocatòria de reunió pels petits comerços del municipi

- 25/01/2017 -
La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears, i l'Ajuntament han posat en marxa ICOMERÇ: un programa de millora del comerç. Per tal de definir el Pla de Millora del Comerç de Ciutadella es convoca als petits comerços a una reunió el 31 de gener a les 20.15 hores.

12345678910...
Tornar