Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Noticias

En aquest apartat podreu consultar totes les notícies destacades de l'Ajuntament de Ciutadella. 
 
Imatge

L'Administració electrònica ja és aquí; què implica per a la ciutadania, per als empresaris i per a les associacions?

- 22/03/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella ha previst per al proper dilluns 27 de març (19.30 h) a la sala d'actes Joana de Vigo i Esquella de la Casa de Cultura un nou espai de ciutadania. La trobada ens servirà per conèixer de quina manera la nova llei de procediment administratiu, que impulsa definitivament l'administració electrònica, modifica les maneres de relacionar-se amb l'administració per part dels ciutadans. La xerrada serà a carrec de Manel Camps, cap de projectes del Servei d'Informàtica Local de Menorca (SILME).

Imatge

Ciutadella se suma a la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua

- 20/03/2017 -
L'Ajuntament se suma al Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març de cada any. En l'edició del 2017 la commemoració vol dedicar especial esment a les aigües residuals, tot reflexionant sobre la seva reducció i reutilització, com a pràctica necessària que ajuda molt al medi ambient i a l'ús racional d'un bé tan escàs, singularment a les illes.

Imatge

Convocatòria Taller d'Agenda local 21

- 20/03/2017 -
 Dijous que ve, dia 23 de març, a les 20 h i a la sala de reunions de Turisme de l'Ajuntament de Ciutadella, se celebra la 57a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella.

Imatge

L'Ajuntament promou un cicle de diàlegs: Dones parlen sobre dones

- 16/03/2017 -
Quatre dones properes, quotidianes i de diferents àmbits es trobaran per parlar sobre elles i la seva visió de com és “Ser dona a Ciutadella”. En aquest diàleg, al qual tothom està convidat a participar-hi, hi haurà Nora Moll, infermera de l’IB-SALUT; Xeca Anglada, entrenadora de vòlei; Èrika Rojas, estudiant de l’IES Josep M. Quadrado, i Isabel Garcia, de l’Associació La Unió Fa la Força. La trobada serà demà divendres 17 de març, a les 19.30 h, a la Sala d’Actes de l'IES Josep M. Quadrado.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 13/03/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de març.

Imatge

Ciutadella contractarà dos tècnics per agilitzar la concessió de llicències urbanístiques

- 13/03/2017 -
La necessitat d'aquesta contractació temporal ve donada, principalment, per la coincidència entre el notable increment que s'ha donat al llarg dels últims dos anys en les sol·licituds de llicència d'obra i el procés per a la revisió del Pla general d'ordenació urbana (PGOU) . La recuperació econòmica, després d'uns anys de recessió, s'ha fet palesa en l'augment del 44% dels expedients d'obres amb projecte tramitats els anys 2014 i 2015. Amb aquesta mesura l'Ajuntament espera disminuir el retard que actualment acumula en la resolució d'expedients urbanístics.

Imatge

L’Ajuntament detecta un augment dels abocaments de restes de poda i insta els ciutadans a fer ús del servei setmanal i gratuït de recollida

- 13/03/2017 -
Des de l’Àrea de Recollida de RSU i Neteja Viària de l’Ajuntament es veu amb preocupació l’augment dels abocaments de restes de poda que s'han detectat durant les últimes setmanes a totes les urbanitzacions del municipi; i per açò recorda que hi ha a la disposició dels ciutadans el servei de recollida de poda que es realitza setmanalment els dilluns amb avís previ.

Imatge

L'Ajuntament et convida a la festa: Borina per la Igualtat!

- 10/03/2017 -
Des de l'Ajuntament de Ciutadella feim passes per viure en un municipi en igualtat. Per açò i amb motiu del Dia de la Dona, que va ser el passat 8 de març, us convidam a participar en la festa Borina per la Igualtat, que tindrà lloc demà dissabte, 11 de març, d'11 a 13 h a la plaça de l'Empordà.

Imatge

El Consell Infantil de Ciutadella expressa el desig de viure en un municipi en igualtat

- 09/03/2017 -
Els infants del Consell Infantil van ser els encarregats de llegir ahir capvespre a la porxada de l'Ajuntament el manifest institucional de dia 8 de març, Dia de la Dona, on es feia un homenatge a totes les persones que han contribuït a millorar la desigualtat de gènere al llarg de la història i on s'expressava el desig de viure en un municipi en igualtat, que encara no és una realitat.

Imatge

L'Ajuntament i Ciutadella Antiga organitzen una xerrada per tractar els reptes de futur del comerç urbà

- 09/03/2017 -
Des del Servei de Comerç de l'Ajuntament, juntament amb l'Associació de comerciants Ciutadella Antiga, s'ha organitzat pel dilluns dia 13 de març, a les 20:15h a l'Espai Sant Josep, una xerrada oberta per a tots els petits comerços de la ciutat per parlar dels "Reptes de futur del comerç urbà: noves línies de treball".

Imatge

Tretze alumnes treballadors inicien el projecte Nura 2016 d'activitats administratives en relació amb el client

- 08/03/2017 -
L’Ajuntament ha posat en marxa un nou projecte mixt d’ocupació i formació amb el finançament del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, i amb la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB). El projecte va iniciar-se el passat 1 de març.

Imatge

L'Ajuntament duu a terme una campanya de comprovació de llicències d’activitat al POICI

- 07/03/2017 -
L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya de verificació i comprovació de les llicències municipals d’activitat amb l’objectiu d’assegurar i garantir que tots els establiments s’adeqüen a la normativa per contribuir, així, al correcte desenvolupament de tots els negocis.

Imatge

Finalitzen els treballs de poda de 1.300 arbres del nucli urbà de Ciutadella

- 06/03/2017 -
Durant els primers dies de març han finalitzat els treballs de poda d’un total de 1.300 arbres de diferents carrers del nucli urbà de Ciutadella.Amb aquesta actuació, es dóna continuïtat a la campanya iniciada durant el 2016, en què l’equip de govern va recuperar la partida econòmica dels pressupostos municipals destinada exclusivament als treballs de poda.

Imatge

Programa per al Dia Internacional de la Dona

- 03/03/2017 -
Davant un nou 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a l'Ajuntament volem reafirmar el nostre desig de viure en un municipi en igualtat i el nostre compromís de treballar perquè així sigui. Un any més, ens veim obligats a recordar que la commemoració d'aquest dia segueix essent necessària, atès que, malgrat tot el camí ja recorregut per les societats en diferents parts del món, no podem celebrar que una societat igualitària sigui una realitat. Cliqueu a la noticia per veure les activitats que hem preparat.

Imatge

Arriba a Ciutadella l'obra de Tennessee Williams 'Un Tramvia anomenat desig' de la mà de El Somni Produccions

- 02/03/2017 -
L'Ajuntament ha programat per dissabte dia 11 la representació de la prestigiosa obra de Tennessee Williams "Un tramvia anomenat desig", segons la versió catalana de Joan Sellent i l'adaptació de Sergio Baos. La venda anticipada d'entrades es farà a la Casa de Cultura, a partir del dimarts 7 i fins al divendres 10 de març o una hora abans a la taquilla.

Imatge

Ciutadella viatja a l'era de la cultura talaiòtica

- 24/02/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella amb l'alcaldessa, Joana Gomila, i el conseller de Cultural, Miquel Àngel Maria, al capdavant han presentant la Menorca Talaiòtica en clau de carnaval que al llarg del cap de setmana vestirà la nostra ciutat amb l'esclat de les peludes i de les referències més significatives de la prehistòria insular.

Imatge

Ciutadella contribueix a la divulgació de la Menorca Talaiòtica a través del seu Carnaval Temàtic

- 23/02/2017 -
Després de l’èxit del Carnaval 2016, l’equip de govern de l’Ajuntament ha apostat per donar continuïtat a una celebració de caire temàtic i participatiu amb la tria de la Menorca Talaiòtica per a l’ambientació de la festa d’enguany. A partir de demà, divendres, i durant tot el cap de setmana, el nucli antic de Ciutadella es traslladarà a l’època talaiòtica amb diferents escenaris i ambientacions en el tram comprès entre ses Voltes, la plaça de la Catedral, la plaça de ses Palmeres, la plaça Nova i també a la plaça des Peix i la d’Artrutx.

Imatge

Convocada la cinquena edició dels Premis Amorós

- 23/02/2017 -
L’Ajuntament, a proposta de la Comissió Municipal de Patrimoni Històric, ha convocat la cinquena edició dels Premis Amorós a la millor rehabilitació de façana i a la millor rehabilitació integral d’edifici del centre històric.

Imatge

El parc infantil de Cala en Blanes llueix nou enllumenat

- 22/02/2017 -
L’Ajuntament ha renovat l’enllumenat públic del parc infantil del nucli de Cala en Blanes en instal·lar noves faroles entre l’avinguda de Cala en Brut i els carrers Mestral i Tramuntana. Amb aquesta actuació, que ha tingut un cost de 5.183,64 €, el servei de Manteniment i Millora de la Via Pública ha atès una demanda plantejada des de fa temps pels vesins de la zona.

Imatge

Ciutadella inicia el repintat de les marques viàries de les Urbanitzacions de sa Caleta, Serpentona i Cala en Bosc

- 22/02/2017 -
Aquesta passada setmana es va començar a repintar a la urbanització de sa Caleta, la primera de les tres que es repintaran abans de l'inici de la temporada turística. Els passos de vianants i les marques viàries centrals seran la prioritat

12345678910...
Tornar