Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 23 al 28 de maig

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 

Sant Joan 2018: informacions i recomanacions d'interès

- 22/06/2018 -
 Al web municipal teniu disponible la informació relativa a Sant Joan 2018.  Us demanem, ciutadellencs i visitants, la col·laboració ciutadana per tal que la celebració sigui segura, autèntica i espectacular.

Ciutadella, pionera en la lluita contra el plàstic durant les festes de Sant Joan, gràcies al sistema de depòsit

- 22/06/2018 -
Durant les festes de Sant Joan es genera una quantitat molt elevada de residus. Bona part d’aquest són de plàstic. Enguany, l’Ajuntament de Ciutadella dóna suport a una iniciativa de la Plataforma Per una mar sense plàstic, que permetrà reciclar bona part d’aquests fems i, a més, obtenir-ne un benefici econòmic. Els dies 23 i 24 s’instal·larà a la plaça des Pins una màquina que permetrà recuperar els envasos de plàstic i vidre (bòtils, llaunes i brics). Per cada envàs que s’hi depositi, es retornaran 10 cèntims. D’aquesta manera, els usuaris visualitzaran la màxima que reciclar té premi.

Imatge

Sant Joan 2018: informacions i recomanacions d'interès

- 22/06/2018 -
 Al web municipal teniu disponible la informació relativa a Sant Joan 2018. Us demanem, ciutadellencs i visitants, la col·laboració ciutadana per tal que la celebració sigui segura, autèntica i espectacular.

Lliure ús de la zona blava per Sant Joan

- 20/06/2018 -
Us comunicam que, com a conseqüència del tancament de carrers per les festes de Sant Joan, el divendres dia 22, al capvespre, les places d’aparcament de la zona blava de Ciutadella a les quals puguin accedir els vehicles i on la Policia Local no hi hagi prohibit l’estacionament (c/ Camí de Maó, pàrquing del Príncep, etc.) quedaran com a estacionaments lliures.

El Museu tanca per Sant Joan

- 20/06/2018 -
 Des de l'Ajuntament  us comunicam que el Museu romandrà tancat el divendres 22 al capvespre i el dia 23 durant tot el dia per motiu de les festes de Sant Joan.

Imatge

Entitats admeses a la Fira d'Ensenyaments Superiors 2018

- 19/06/2018 -
 Els propers dies 19 i 20 d’octubre tindrà lloc a la nostra ciutat la cinquena edició de la Fira d’Ensenyaments Superiors. Un total de trenta entitats han estat admeses per a participar-hi. Accediu a la informació i consultau la relació d'entitats que hi participaran.

Imatge

Taller d'Agenda Local 21

- 18/06/2018 -
 Demà Dimarts, dia 19 de juny, a les 20 h i a la sala de reunions de Turisme de l'Ajuntament de Ciutadella, se celebra la 63a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella.

Imatge

L'Ajuntament fa una valoració molt positiva del projecte Xalapatis 2018

- 18/06/2018 -
 Durant tot el més de maig l'Ajuntament, a través de Servei d' Esports, ha duit a terme el projecte Xalapatis 2018. Hi han participat 21 equips del M. Àngels Cardona, del Nostra Senyora Consolació i del Josep M. Quadrado, i que sumen un total de 170 filletes i fillets.

Imatge

El Be preludia a Ciutadella els dies grans de Sant Joan

- 17/06/2018 -
Passaven tres minuts de les deu del vespre quan la Comitiva arribava a la casa del caixer casat. Era el final d'una dia intens, calorós i tranquil. El Dia des Be culminava després de 13 hores d'escampar la festa per les posades de Ciutadella, i de preludiar els dies grans de la festa que arribaran el proper cap de setmana.

Imatge

L'Ajuntament adjudica els darrers serveis per fer possible tot el dispositiu de les Festes de Sant Joan

- 14/06/2018 -
 L’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat la contractació de diversos serveis per fer possible les festes de Sant Joan. Ara tot aquest esforç necessita també de la col·laboració ciutadana per tal que la celebració sigui segura, autèntica i espectacular.

El nou accés d’embarcament del passatge del port de Son Blanc entra en servei

- 14/06/2018 -
 El conseller del Govern balear Marc Pons, la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i la batllessa de Ciutadella Joana Gomila, han visitat una infraestructura, en la qual s’han invertit amb aquesta actuació 1,7 milions d' euros. 

Un nou número del butlletí Allavà surt al carrer

- 14/06/2018 -
 L'Ajuntament ha editat un nou número de Allavà, el butlletí municipal del Servei de Comunicació, impulsat per les dues joves qualificades. En aquesta ocasió, Sant Joan, una entrevista a Jazz Obert i un reportatge sobre els plàstics a la mar copsen les informacions principals. Recordau que el podeu trobar als edificis públics, com el Punt Jove, la Biblioteca, els instituts, etc. i que és totalment gratuït. Si us agrada, us animam a participar-hi.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 13/06/2018 -
 L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de juny

Imatge

L’experiència dels patis oberts rep una favorable avaluació i acollida

- 12/06/2018 -
L'alta afluència d'infants avala el bon funcionament de la iniciativa de patis oberts a les escoles posada en marxa per l'Ajuntament. El servei d'Educació va engegar aquest projecte experimental el passat 24 de maig i el perllongarà fins al 21 de juny als centres Joan Benejam, Mare de Déu del Toro i Pere Casasnovas.

Imatge

L’experiència dels patis oberts rep una favorable avaluació i acollida

- 12/06/2018 -
Una reunió de seguiment ha posat en relleu els bons resultats de l’experiència de patis oberts als centres educatius de Ciutadella. 

Imatge

La corporació entregarà dia 14 les distincions a les escoles que han participat en el Dia Internacional del Medi Ambient

- 12/06/2018 -
 La corporació municipal de Ciutadella lliurarà aquest dijous, dia 14, abans del Ple, unes distincions a les escoles que enguany han pres part en el Dia Internacional de Medi Ambient. Serà al Saló Gòtic, a les 18.15 h.

Imatge

L'Ajuntament 'fotografia' l'estat del comerç amb l'elaboració del cens d'activitats comercials i de serveis

- 11/06/2018 -
L'Ajuntament compta, des d'aquesta setmana, amb un cens actualitzat de comerços i serveis al municipi. En total hi estan inclosos 649 comerços i 355 serveis ubicats al nucli urbà de Ciutadella. El cens estarà disponible d'aquí a poc temps en una secció específica del web municipal i accessible a tota la ciutadania. També s'ha elaborat un treball de camp sobre la situació de l'activitat comercial. La realització d'aquesta feina ha estat possible gràcies a la necessària col·laboració dels alumnes del projecte Nura 2016, dels tècnics de l'Ajuntament de Ciutadella i dels comerciants de Ciutadella.

Imatge

La Fundació per a Discapacitats demana un centre especialitzat per a persones amb discapacitat física i dependència

- 08/06/2018 -
 La Fundació per a Discapacitats demana a l’Ajuntament la cessió d’uns terrenys per a la construcció d’un nou centre especialitzat per a persones amb discapacitat física i dependència. Davant d’aquesta petició, la FPDM va aprovar la realització d’un estudi de necessitat sobre aquesta qüestió per començar a fer les primeres passes.  L’ equip de govern de l’ Ajuntament s’ha mostrat obert a respondre a aquesta demanda amb la possibilitat de la cessió d’uns terrenys de Santa Rita que ja tenen la qualificació d’equipament sociosanitari.

Imatge

L'Ajuntament es reuneix amb la Junta de Caixers de Sant Joan

- 07/06/2018 -
 L’equip de govern de l’Ajuntament de Ciutadella i la Junta de Caixers de Sant Joan s’han reunit aquest migdia per tancar tots els detalls de la festa. La trobada ha servit per intercanviar opinions a pocs dies ja de l’inici de les celebracions, i per constatar que els preparatius han arribat ja a la fase final. S’han coordinat les diferents funcions de cadascuna de les parts, s’han revisat les tasques i s’ha constatat que tot està a punt.

12345678910...
Tornar