· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

L'Ajuntament condemna i rebutja l'agressió masclista succeïda aquesta matinada a Ciutadella

- 22/08/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella condemna i rebutja la greu agressió masclista patida aquesta matinada per una dona al municipi. La víctima ha hagut de ser traslladada amb greus lesions a l'Hospital Mateu Orfila. El presumpte agressor ha estat interceptat i detingut per efectius de la Policia Local.

Imatge

Núria Picó Marquès representarà Ciutadella a la qualcada de les Festes de Sant Nicolau 2019

- 20/08/2019 -
L'Ajuntament ha nomenat a Núria Picó Marquès com a representant del municipi a les Festes de Sant Nicolau 2019, que es celebraran a Es Mercadal i a dalt El Toro els propers dies 14 i 15 de setembre, respectivament Matilde Huertas Hernandez serà la representant suplent. En total hi han optat 11 persones (4 dones i 7 homes).

Imatge

Aprovació inicial del Projecte de millora de diverses voreres de la urbanització de Cala Morell

- 14/08/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat inicialment, per acord dels membre de la Junta de Govern de dia 14 d’agost, el Projecte de millora de diverses voreres de la urbanització de Cala Morell.

Imatge

Adjudicades les obres d’una instal·lació solar fotovoltaica de 60 kW per autoconsum a la Piscina Municipal Tita Llorens

- 08/08/2019 -
El servei de Medi Ambient informa que ahir dimecres la Junta de Govern va adjudicar a l’empresa INAY Energias S.L. les obres d’una instal·lació solar fotovoltaica de 60 kW de potència per a autoconsum a la coberta de la Piscina Municipal Tita Llorens.

Imatge

L'Ajuntament se suma a la iniciativa platges aerovigilades com a experiència pilot per a la incorporació de drons en l'àmbit del salvament i el rescat

- 07/08/2019 -
Ciutadella participa aquesta setmana en una iniciativa de platges aerovigilades que promou l'empresa General Drones amb la col·laboració de Bandera Azul. Aquest projecte s'emmarca també en l'aposta decidida de Ciutadella per les noves tecnologies en els diferents àmbits. Avui matí a la platja de Cala en Bosc ha tingut lloc un simulacre de rescat amb el suport tecnològic d'un dron.

Imatge

Oberta la convocatòria per a representar Ciutadella a la qualcada de Sant Nicolau

- 05/08/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella ja ha obert el termini per tal que totes aquelles persones del terme interessades puguin presentar la seva sol·licitud per ser designat representant de Ciutadella i portar la bandera de la ciutat a la qualcada de les festes de Sant Nicolau, que s’organitzen a Es Mercadal i dalt el Toro, els propers dies 14 i 15 de setembre.

Imatge

L'Ajuntament ja ha posat en funcionament la telefonia IP

- 30/07/2019 -
Amb la incorporació d’aquesta nova tecnologia, l’Ajuntament de Ciutadella queda integrat en la xarxa de telefonia fixa d'àmbit insular ja existent entre el CIMe i SILMe, i que permet que les trucades entre aquestes administracions es cursin per la xarxa corporativa de dades que s’implementa sobre la xarxa física de fibra òptica propietat del CIMe, i, per tant, sense cost. 

Imatge

Cala Blanca sense contaminació i oberta al bany

- 29/07/2019 -
Els resultats de les dues analítiques de les mostres d’aigua agafades el divendres matí mostren que l’aigua de bany de la platja de Cala Blanca és apta per al bany, per tant, l’Ajuntament de Ciutadella, una vegada rebut el vist i plau de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears, procedirà a obrir la platja al bany aquest matí mateix.

Imatge

Cala Blanca, tancada al bany

- 26/07/2019 -
A causa de l’avís rebut per part de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears, l’Ajuntament de Ciutadella s’ha vist obligat a prohibir el bany a la platja de Cala Blanca avui matí a causa de contaminació microbiològica d’origen fecal.

Imatge

Ciutadella posa en funcionament Santandria i Platja Gran com a platges adaptades per a persones amb discapacitat

- 26/07/2019 -
L’Ajuntament posa en funcionament la platja de Santandria i sa Platja Gran com a platges adaptades per a persones amb algun tipus de discapacitat, física o mental. El servei a la platja de Santandria s’obre de dilluns a diumenge, en horari de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h, fins al 23 de setembre de 2019.En el cas de sa Platja Gran, l’horari d’obertura és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, fins al 23 de setembre de 2019. 

Imatge

Ciutadella prepara una nova edició de la Diada d’Estiu de Cultura

- 24/07/2019 -
El cap de setmana del 2 i el 3 d’agost tindrà lloc una nova edició de la Diada d’Estiu de Cultura de Ciutadella, amb una cita que oferirà música instrumental, cant i teatre.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 23/07/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores un Ple extraordinari. Accediu a la informació per a consultar l' ordre del dia de la sessió. Recordau que el podeu seguir en directe mitjançant emissions en directe de la pàgina web.

Publicades les llistes definitives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia

- 19/07/2019 -
Publiquem la resolució del director gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública de 15 de juliol de 2019 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones admeses i excloses del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia.

Imatge

Obert el termini per a presentar les sol·licituds per a participar en la Fira de Producte Local 2019

- 19/07/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella convoca a les persones interessades en formar part de la Fira de Producte Local, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de setembre de 2019.

Imatge

Oberta la convocatòria per a participar en la Fira d'Estocs 2019

- 19/07/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella convoca a les persones interessades a formar part de la Fira d'Estocs, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d'octubre de 2019. 

Imatge

Vine a conèixer la bellesa, la riquesa i la importància de les àrees marines protegides de les Balears

- 18/07/2019 -
Des del proper diumenge 21 de juliol i fins al dimarts 30, podeu trobar a la plaça dels Pins una instal·lació interactiva, xerrades, tallers, jocs i activitats sota el títol “Coneixent la bellesa, la riquesa i la importància de les àrees marines protegides de les Balears”. Consultau tota la programació.

Imatge

S'obre el termini per presentar sol·licituds d'ús i ocupació de les instal·lacions esportives de Ciutadella

- 17/07/2019 -
Les entitats i els col·lectius que estiguin interessats a utilitzar alguna de les instal·lacions podran presentar la sol·licitud que s’adjunta, amb imprès normalitzat, per registre telemàtic a l’Ajuntament, fins al dia 4 d'agost, de 9 a 14 hores.

Imatge

Oberta la convocatòria per a presentar propostes de tallers al Programa Educatiu Obrint Portes 2019-2020

- 15/07/2019 -
El Servei d'Educació de l'Ajuntament de Ciutadella obre un període per a la presentació de propostes educatives i tallers dins el programa Obrint Portes.

Imatge

Ciutadella agraeix els esforços d’extinció del foc de la muntanya Mala

- 12/07/2019 -
Ara que els experts consideren perfectament controlat l’incendi forestal de la muntanya Mala, l’Ajuntament de Ciutadella fa públic l’agraïment a totes les unitats tècniques i humanes que han fet possible la intervenció eficaç en el succés.

Imatge

Finalitzen les obres del rocòdrom

- 12/07/2019 -
Dimecres es van acabar les obres de construcció del rocòdrom, que va sortir com a projecte més votat en el procés participatiu engegat per l’Ajuntament l’any passat: un nou equipament per al gaudi dels joves i els amants de l’escalada a Ciutadella.

12345678910...
Tornar