Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

L'Ajuntament celebra el nou títol europeu d'Albert Torres a la prova d'Omnium

- 20/10/2017 -
 El ciclista ciutadellenc Albert Torres ha revalidat el títol de campió d'Europa absolut en la prova d'Omnium del Campionat d'Europa de ciclisme en pista que té lloc a Berlín. L'Ajuntament, en nom de tota Ciutadella celebra el nou èxit d'Albert Torres, sens dubte, per les fites aconseguides, el més important referent esportiu de Ciutadella.

Imatge

L'Ajuntament celebra el nou títol europeu d'Albert Torres a la prova d'Omnium

- 20/10/2017 -
 El ciclista ciutadellenc Albert Torres ha revalidat el títol de campió d'Europa absolut en la prova d'Omnium del Campionat d'Europa de ciclisme en pista que té lloc a Berlín. L'Ajuntament, en nom de tota Ciutadella celebra el nou èxit d'Albert Torres, sens dubte, per les fites aconseguides, el més important referent esportiu de Ciutadella.

Imatge

L'Ajuntament cedeix l'us d'un espai al Fòrum d'Entitats del Tercer Sector

- 20/10/2017 -
L’Ajuntament de Ciutadella i el Fòrum ETS Menorca han signat un acord mitjançant el qual aquesta entitat social podrà fruir de l’ús de l'aula anomenada Biblioteca, del local municipal del carrer Pius VI número 21 de Ciutadella. L’acord és la conseqüència de l’aplicació del programa de cessió d’espais municipals a les associacions sense ànim de lucre.

Imatge

L’Ajuntament inicia el procés de compra de la parcel·la d’Endesa al POICI per un total de 400.000 euros

- 16/10/2017 -
L’Ajuntament i Endesa Distribución Eléctrica SLU han arribat a un acord de compravenda de la parcel·la que l’empresa té al Polígon Industrial per un import de 400.000 €, a abonar en tres anualitats (2017, 2018 i 2019). Es tracta d’una parcel·la qualificada ja com a equipament municipal al PGOU vigent, de prop de 6.400 metres quadrats, situada entre la seu de la Policia Local i la Piscina Municipal, on hi ha edificacions que sumen 1.780 metres quadrats de superfície.

La Fira d'Ensenyaments Superiors arriba a la quarta edició

- 16/10/2017 -

<strong>Aquest cap de setmana</strong>,<strong> el 20 i el 21 d’octubre,</strong> l’Ajuntament torna a convocar la Fira d’Ensenyaments Superiors, que arriba enguany a la quarta edició. Com a novetat d'enguany, s’hi oferirà un servei d’orientació acadèmica i professional, amb l'equip de professionals d'Educaweb.Aquest cap de setmana, el 20 i el 21 d’octubre, l’Ajuntament torna a convocar la Fira d’Ensenyaments Superiors, que arriba enguany a la quarta edició. Com a novetat d'enguany, s’hi oferirà un servei d’orientació acadèmica i professional, amb l'equip de professionals d'Educaweb.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 16/10/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari d'octubre

Obert el període per prendre part en les fires de Nadal i Sant Antoni

- 16/10/2017 -
L’Ajuntament ha començat els preparatius per convocar les fires de Nadal i de Sant Antoni vinents. La primera tindrà lloc del 8 al 10 de desembre de 2017. I la segona del 12 al 17 de gener de 2018. Els interessats a prendre part en la Fira de Nadal poden presentar les seves propostes fins al dia 3 de novembre. I els que vulguin fer-ho en la de Sant Antoni, podran formalitzar els permisos fins al 17 de novembre.

Imatge

L'Ajuntament fa arribar a les associacions els recursos municipals que tenen per a desenvolupar tasques pròpies

- 12/10/2017 -
L'Ajuntament va dedicar l'Espai de Ciutadania de dijous a donar a conèixer els diferents recursos que posa a disposició de les associacions sense ànim de lucre de Ciutadella per donar suport a la tasca que realitzen. Per l'Ajuntament aquesta tasca de les associacions és imprescindible en el Projecte de Ciutat perquè dinamitza la vida cultural, social, veïnal, esportiva, educativa, etc. Hi van assistir unes quaranta persones entre elles un bon nombre de representants d'entitats diverses.

El Consell Infantil de Ciutadella prepara un nou curs

- 11/10/2017 -
L'Ajuntament ha fixat el calendari que regirà les sessions del Consells Infantils per al curs acadèmic 2017-2018. Seran un total de vuit, les trobades, la primera de les quals ja disposa de temari. Els joves membres de l'òrgan de debat hi tractaran el tema del medi ambient, i les propostes de millora i cura dels recursos naturals

Ciutadella recorda Borja Moll en l'aniversari del seu naixament

- 11/10/2017 -
Des de la consellera balear de Cultura, Fanny Tur, fins a l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i una llarga relació de ciutadans i ciutadanes espontanis han fet la ruta Borja Moll, amb ocasió de la Diada Francesc de Borja Moll, celebrada ahir fosquet a la nostra ciutat.

Nova convocatòria dels Espais Familiars i Massatges Infantils

- 09/10/2017 -
L’Ajuntament amb la col·laboració del Consell de Menorca, ofereix les convocatòries anomenades Espais Familiars i Massatges Infantils. La primera va adreçada a famílies amb infants d'entre 1 i 2 anys. I la segona, a famílies amb infants menors de 9 mesos.

Imatge

Un bot de Sant Joan per a l’amo de Son Blanc

- 09/10/2017 -
La corporació municipal, en plena sintonia amb la ciutadania, sent avui el dol pel traspàs de Rafel Torres Bosch, l’amo de Son Blanc, profundament estimat i esdevingut tot un referent dels cavallers de Sant Joan. Durant molts d'anys en va ser el degà, ple de dignitat i, alhora, de senzillesa.

El Patronat de l'Hospital organitza demà la festa d'agraïment al voluntariat

- 06/10/2017 -
Demà, a les 11 h, tindrà lloc la setena festa d'agraïment al voluntariat, on, una vegada més, els protagonistes seran totes aquelles entitats, persones i els voluntaris que han col·laborat en el benestar dels residents i usuaris del Patronat Municipal de l'Hospital durant l'any 2017. El Programa de Voluntariat Municipal també considera la participació de persones voluntàries en altres àres; és una forma d'impulsar la figura del voluntariat dins el nostre Projecte de Ciutat.

L'Ajuntament millora la Casa de Cultura i el Centre d'Art amb una inversió de 70.000 €

- 06/10/2017 -
L’Ajuntament de Ciutadella inverteix 66.000 € per millorar la Casa de Cultura i reformar una part de la Biblioteca Municipal. Per altra banda, està encarregant també la redacció del Pla d’autoprotecció de Can Saura Morell, on s’ubiquen el Centre Municipal d’Art i l’Arxiu Històric Municipal.

El projecte ICOMERÇ a Ciutadella presenta sis propostes d'actuació

- 06/10/2017 -
L'Ajuntament va presentar dijous les sis propostes d'actuació d'ICOMERÇ a Ciutadella durant els propers anys. A l’acte hi assistiren comerciants de diferents tipus de negocis de la nostra ciutat, així com els representats de l'Associació Ciutadella Antiga i d'ASCOME. A la ponència s’exposaren de manera sintètica les conclusions de les enquestes comercials utilitzades per a l’elaboració del programa.

El Pla d'acció ambiental municipal arriba al 75% d'accions executades

- 06/10/2017 -
La 59a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella va servir per donar a conèixer, entre d'altres coses, els resultats de l'estat d'execució del Pla d'acció ambiental municipal de Ciutadella, que arriba al 75% d'accions executades. També va servir com a marc d'un debat sobre l'aigua a partir de l'exposició de la gestió municipal que es va fer per part de l'enginyer municipal.

L'Ajuntament renova dos convenis de col·laboració per a programes d’atenció social de Càritas Diocesana

- 06/10/2017 -
Mitjançant acord de Junta de Govern, l'Ajuntament ha aprovat la formalització de dos convenis amb Càritas Diocesana, que suposen donar continuïtat a la col·laboració entre les dues institucions per a la realització de programes d’atenció social al municipi. 

Ciutadella restitueix el bust de bronze del filòleg Borja Moll

- 05/10/2017 -
L'Ajuntament ha procedit avui matí a fer la restitució del bust de bronze del filòleg Borja Moll, després de la desaparició —probablement, a causa d'un robatori— de què va ser objecte el juliol de 2016. Institucionalment, el bust serà descobert en un acte previst per al proper dimarts, dia 10 d'octubre (19.30 h).

L’Ajuntament destina més de 100.000 € a millorar les instal·lacions esportives municipals

- 05/10/2017 -
L’Ajuntament de Ciutadella inverteix més de 100.000 € per dur a terme diverses millores als equipaments i a les instal·lacions esportives municipals. La majoria d’aquestes actuacions s’han executat al llarg de l’estiu i algunes s’estan acabant d’enllestir actualment.

L'Ajuntament i la Fundació formalitzen el conveni per a la posada en marxa del servei d'habitatge per a persones amb discapacitat

- 03/10/2017 -
L’Ajuntament i la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca han formalitzat avui el conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament cedeix l’ús gratuït i temporal de dos habitatges per destinar-los a ús social. Amb aquest conveni, la Fundació posará en marxa el primer servei d’habitatge supervisat per a persones amb discapacitat per problemes de salut mental a Ciutadella, un dispositiu inexistent fins al moment a la localitat.

12345678910...
Tornar