· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Prevists treballs de neteja en la zona verda B-6 del Polígon

- 15/01/2020 -
L’Ajuntament  iniciarà en breu els treballs de neteja de la zona verda B-6 del Polígon Industrial de la ciutat, de la qual n’és titular el consistori.L’actuació consistira en la retirada i posterior gestió dels residus de la zona, així com la poda dels arbres i palmeres, l’eliminació de plantes invasores i el desbrossament de tota la parcel·la.

Imatge

L’Ajuntament cedeix un nou local municipal a la Protectora d’Animals

- 14/01/2020 -
La Junta de Govern ha donat llum verda a la signatura d’un conveni amb la Protectora d’Animals de Ciutadella en virtut del qual el consistori cedirà a aquesta associació un local municipal per a les seves activitats. L’acord ha estat signat aquest dimarts per l’alcaldessa, Joana Gomila, i la presidenta de la Protectora, Joana Roman Torres.

Imatge

L'Ajuntament finalitza el programa ENS MOVEM PEL MEDI AMBIENT 2019

- 02/01/2020 -
 Després de nou mesos com alumnes i treballadors de l'Ajuntament, els participants del programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ «Ens movem pel medi ambient», han finalitzat amb èxit aquesta convocatòria. Diverses de les seves actuacions han estat recollides a una pàgina web creada i gestionada pels participants del projecte per tal de fer difusió de les accions desenvolupades i notícies relacionades amb qüestions medi ambientals.

Imatge

Felicitació de Nadal

- 23/12/2019 -
La corporació municipal vol desitjar a tots els veïns i veïnes un Bon Nadal i un bon any 2020. Que la màgia del Nadal ens ompli d'energia per fer realitat tots els nostres somnis.

Imatge

El Ple fa un reconeixement als efectius que rescataren un ciutadà perdut en un barranc de Macarella

- 23/12/2019 -
La corporació en Ple de Ciutadella, a proposta del regidor de Policia Local, Sergi Servera, ha acordat, per unanimitat, atorgar un reconeixement en forma de felicitació pública i la seva concessió per escrit als efectius que van intervenir en l’operatiu de rescat de Francisco Pons Mercadal, que s’havia donat per desaparegut aquesta tardor.

Imatge

Ciutadella reitera el compromís municipal a favor de l’equitat de gènere

- 20/12/2019 -
L’acte de presentació pública dels llibres "Tothom hauria de ser feminista" i "Com educar en el feminisme en 15 consells", de Chimananda Ngozi Adiche, ha estat el marc propici per tal que l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, hagi reiterat el compromís municipal a favor de l’equitat de gènere, amb el desig que la plena implantació arribi a ser una realitat.

Imatge

L’Ajuntament expressa el suport a la tasca esportiva del Nàutic

- 20/12/2019 -
En nom de la corporació municipal, l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha fet palès el suport que mereix el Club Nàutic, just aquests dies en què la directiva ha fet balanç de l’any 2019. Principalment, l’alcaldessa ha demostrat suport a les joves promeses que han destacat en les diverses especialitats que desenvolupa l’entitat.

Imatge

Francesc X. Cardona, el degà dels centenaris ciutadellencs

- 20/12/2019 -
Aquests dies Francesc X. Cardona Piris ha complert 105 anys, i s’ha convertit en el ciutadellenc degà del municipi. L’excepcionalitat va de la mà de qui és la degana, la també ciutadellenca Concepción Villalonga Mercadal, que aquest estiu ha arribat als 106 anys.

Imatge

El Ple aprova inicialment el Catàleg municipal de camins rurals de Ciutadella

- 20/12/2019 -
El Plenari Municipal ha aprovat inicialment el Catàleg municipal de camins rurals de Ciutadella. A partir d’ara, s’obrirà un termini d'exposició pública d'un mes, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci al BOIB, per tal que qualsevol persona o entitat el pugui consultar i hi pugui presentar les al·legacions que consideri oportunes. Podeu consultar més informació i descarregar-vos el catàleg AQUÍ.

Imatge

Ciutadella engega la campanya de comerç segur per Nadal

- 20/12/2019 -
 L'Ajuntament, amb la Policia Local i fins al dia 6 de gener, inicia una campanya de prevenció del comerç segur i de festes de Nadal. L’objectiu és augmentar la presència policial pels carrers i per les places en els dies i les hores en què hi ha més activitat comercial i, per tant, més concentració de ciutadans que realitzen compres o bé passegen. 

Imatge

El Centre Municipal Universitari vol ajudar a discernir els camins que obren els diferents graus

- 18/12/2019 -
Divendres vinent, dia 27 de desembre, el Centre Municipal Universitari de Ciutadella oferirà una sessió informativa a la sala d’actes Joana de Vigo i Squella de la Casa de Cultura (19 h). Va adreçada a l’alumnat de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, als alumnes de proves d’accés per a majors de 25 anys, a les famílies i a totes les persones interessades a iniciar estudis universitaris. 

Imatge

Ciutadella viurà un carnaval de cine

- 18/12/2019 -
La temàtica escollida per al carnaval 2020 a Ciutadella serà el cinema. Amb el lema Un carnaval de cine, el nostre municipi es transformarà durant uns dies en la capital del setè art. Seran dies de pel·lícula. Hi haurà també dos concerts pedagògics, on es farà un recorregut per la història del cinema, des dels anys 20 fins a l'actualitat, mitjançant imatges i bandes sonores.

Imatge

Divendres es tanca la campanya d'apadrinament de cartes als Reis d’Orient

- 17/12/2019 -
Aquesta setmana (dia 20 de desembre, divendres) es tanca la campanya de Creu Roja d’apadrinament de cartes als Reis d’Orient. Amb la crida «Apadrina una carta, una il·lusió», aquesta n’és la tercera edició.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 16/12/2019 -
L'Ajuntament durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple de desembre. Accediu a la informació per a consultar l'ordre del dia. Recordau que el podeu seguir en directe a través d'emissions en directe web municipal.

Imatge

El Concert de Nadal enguany serà els dies 21 i 22 de desembre

- 12/12/2019 -
 El tradicional Concert de Nadal de Ciutadella tindrà lloc enguany els dies 21 i 22 de desembre,a la Sala Polivalent del Canal Salat, a càrrec de la Banda Municipal que dirigeix el mestre JoanMesquida Faner. La sessió de dia 21 serà a les 20 h; i la del 22, a les 19 h, al preu de cinc euros per persona.

Imatge

El programa de Nadal per a enguany s'inicia amb la Fira, dia 13

- 10/12/2019 -
El proper divendres, dia 13, a les 17 h, l’Ajuntament inaugurarà el Mercat Nadalenc, que romandrà instal·lat a la plaça de la Catedral.  

Imatge

L’Ajuntament amplia l'horari de bars, restaurants i llocs d’oci per a les festes de Nadal i Cap d’Any

- 09/12/2019 -
L’Ajuntament ha  resolt l’ampliació en dues hores de l’horari de tancament dels establiments i de les terrasses establerts per a les nits del 24 al 25 de desembre del 2019 i del 31 de desembre de 2019 a l'1 de gener de 2020, amb ocasió de la celebració de Nadal i Cap d'Any. 

Imatge

Apagada de llums dia 7 de desembre de 20 a 20.30h

- 04/12/2019 -
Coincidint amb la Cimera pel Clima COP25 que se celebra a Madrid, entre els dies 2 i 13 de desembre, l’Ajuntament de Ciutadella participarà en un acte simbòlic organitzat per la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima de la FEMP: apagarem els llums de la façana de l’Ajuntament i de l’eix central de la ciutat (des de la plaça des Born fins a la plaça de ses Palmeres) dissabte dia 7 de desembre, de 20 a 20.30h.

Imatge

Avís d'obres a diversos camins i carrers del municipi

- 02/12/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella informa que durant el mes de desembre, si el temps ho permet, es procedirà a asfaltar diversos camins i carrers del municipi afectats per les obres d'instal·lació del cable elèctric Mallorca-Menorca. Aquesta setmana s'actuarà al camí de Son Vives, a Son Xoriguer i davant la Piscina Municipal. Seguidament, els treballs es concentraran al camí de Sant Joan de Missa i en un primer tram del camí de s'Hort de ses Taronges. La resta de camí quedarà enllestit a principi del nou any.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració, i disculpau les molèsties que aquestes obres us puguin ocasionar.

Imatge

Ciutadella ha donat suport a la investidura de Pilar Benejam com a Doctora Honoris Causa

- 02/12/2019 -
La catedràtica emèrita de Ciutadella, Pilar Benejam Arguimbau, ha comptat amb l’acompanyament del regidor d’Educació de Ciutadella, Andreu Bosch, en la cerimònia d’investidura com a Doctora Honoris Causa per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV), celebrada el passat dia 29 de novembre.

12345678910...
Tornar