Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Mongofra, la mítica finca de Rubió, fa mudança al Roser

- 18/08/2018 -
 Mongofra, la mítica finca de Rubió, prepara les maletes d’estiu per fer una temporada de residència a la sala municipal del Roser, on s’hi estan fent els preparatius d’una exposició artística que serà inaugurada dia 25 d’agost (20 h).L’exposició de tot plegat podrà ser contemplada al Roser fins al 6 d’octubre. 

Oberta la convocatòria per a representar Ciutadella a la qualcada de Sant Nicolau

- 16/08/2018 -
 L'Ajuntament ja ha obert el termini per tal que totes aquelles persones del terme interessades puguin presentar la seva sol·licitud per ser designat representant de Ciutadella i portar la bandera de la ciutat a la qualcada de les festes de Sant Nicolau, que s'organitza as Mercadal i a dalt el Toro els propers 15 i 16 de setembre.

Entra en vigor la nova ordenança municipal de neteja de l'espai públic i la gestió dels residus de Ciutadella

- 10/08/2018 -
 L'Ajuntament informa que s'ha publicat al BOIB núm. 98 l'aprovació definitiva de l'ordenança municipal de neteja de l'espai públic i la gestió dels residus de Ciutadella de Menorca, que s'havia aprovat inicialment al plenari del mes d'abril per unanimitat de tots els grups polítics i que durant el període d'exposició pública no ha rebut al·legacions en contra.

Aprovades les bases que regulen les ajudes a entitats sense ànim de lucre

- 09/08/2018 -
 L’Ajuntament ha aprovat unes línies de subvencions per a les entitats sense ànim de lucre que promouen activitats socials, culturals, esportives i de protecció del medi ambient. Les ajudes previstes en el seu conjunt podran arribar a un import màxim total de 42.000 €.

Imatge

Presentació del segell oficial de Correus dedicat a David G. Farragut

- 08/08/2018 -
Amb una bona expectació filatèlica i de col·leccionistes d'arreu de Menorca, el Saló Gòtic municipal ha acollit l'acte de presentació del segell oficial de Correus dedicat a la commemoració del 150è aniversari de la visita a Menorca de David G. Farragut, fill adoptiu de Ciutadella, que va tenir lloc entre desembre de 1867 i gener de 1868.

L'Ajuntament reconeix l'excepcionalitat de la gesta de Tita Llorens

- 06/08/2018 -
 L'Ajuntament de Ciutadella ha donat una recepció a la nedadora d'aigües obertes, Tita Llorens, i a tot el seu equip de col·laboradors, per tal de fer-li el merescut reconeixement a la seva darrera gran gesta esportiva: unir les illes Balears amb les costes de la Península, en una excepcional travessia de més de 36 hores, sense neoprè.

Una nova pròrroga de gestió amb tres escoletes assegura l’aposta municipal per l’escolarització de 0-3 anys

- 03/08/2018 -
L'Ajuntament prorroga per cinc anys més la gestió de Joguina, Galera i Poriol amb les actuals cooperatives i reafirma l'aposta pel model educatiu 0-3. A l'acte de firma del conveni l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyada del regidor president del Patronat, Sergi Servera, han remarcat l'aposta decidida de la institució pel vessant pedagògic en el primer cicle educatiu (0-3).

Videomuntatge: l'elaboració d'un mural fet per la gent gran de Ciutadella gràcies a la participació ciutadana

- 02/08/2018 -
L'Ajuntament ha recollit en un vídeo el projecte de mural fet per la gent gran de Ciutadella i les seves famílies a la paret pública de la Plaça des Pins amb el títol "Per a què serveix un cor si no és per estimar?".El vídeo resum d'aquesta activitat és una manera de destacar i donar a conèixer el compromís de Ciutadella com a Ciutat Educadora.

Imatge

Nou actuacions a zones turístiques de Ciutadella, gràcies a la regularització de places turístiques

- 01/08/2018 -
 Un total de nou zones turístiques del municipi rebran una inversió total de 1.263.000€  gràcies a la regularització de 361 places turístiques. La presidenta del Consell Insular i consellera d’Ordenació Territorial i Turística, Susana Mora, i la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyades per la regidora de Turisme, Noemí Camps, han signat el conveni dels projectes

Imatge

Miquel Bosch rep l’encàrrec de realitzar el retrat de Pilar Benejam com a filla il·lustre

- 01/08/2018 -
El pintor local Miquel Bosch Moll (Ciutadella, 1969) ha rebut l’encàrrec de retratar la figura de Pilar Benejam i Arguimbau per a la galeria de fills il·lustres. Avui matí, a mans de l’alcaldessa Joana Gomila, l’artista ha rebut el document d’adjudicació de l’encàrrec, amb una valoració econòmica de 3.850 euros. L’oli haurà de ser lliurat a l’Ajuntament abans del 17 de desembre vinent.

Imatge

Tall de trànsit al carrer La Pau per les obres de Jaume II-Mossèn Salord i Farnés

- 31/07/2018 -
L'Ajuntament comunica que, a causa de les obres que s'estan executant al carrer Mossèn Salord i Farnés, a partir de demà dimecres 1 d'agost, es tallarà el trànsit el carrer La Pau, a l'altura de la Plaça Jaume II. En conseqüència, tant els vehicles que accedeixen a la plaça pel carrer Marquès d'Albranca com per Pare Huguet, es desviaran pel carrer Sant Joan de Missa, en direcció al Canal Salat. Accediu a la noticia per a veure el mapa de detall. 

Imatge

Oberta la convocatòria per a participar en la Fira d'Estocs 2018

- 30/07/2018 -
 L'Ajuntament informa els interessats a formar part de la Fira d'Estocs, que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre de 2018, que fins al 24 d'agost, inclusivament,poden presentar les sol·licituds. Les condicions completes, la declaració responsable i el model de sol·licitud específics, el podeu trobar com a documents adjunts en aquesta mateixa informació o bé a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Imatge

Obert el termini per a presentar les sol·licituds per a participar en la Fira de Producte Local 2018

- 30/07/2018 -
L'Ajuntament convoca els interessats a formar part de la Fira de Producte Local, que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de setembre de 2018, perquè fins al 17 d'agost, inclusivament, puguin presentar la seva sol·licitud. Accediu a la informació per a obtenir les condicions completes, la declaració responsable i el model de sol·licitud específics.

Imatge

Finalitza amb èxit el projecte 'Posa en marxa els teus coneixements' d'experiència laboral del programa del SOIB per a joves qualificats

- 28/07/2018 -
Un total de tretze joves qualificats que han fet feina a l'Ajuntament durant els darrers mesos van cloure aquesta setmana la seva experiència laboral per a desenvolupar diversos projectes d'interès general i social

Imatge

L’Ajuntament felicita la gesta ciclista de Rut Moll

- 27/07/2018 -
El batle accidental de Ciutadella i regidor d’Esports, Josep Juaneda, ha enviat una carta de felicitació a la ciclista Rut Moll per la seva gesta de remuntar el cim del Kilimanjaro en bicicleta de muntanya, amb devers 6.000 metres d’alçada.

L’agost començarà a Ciutadella amb una explosió d’arts, música, dansa i contes

- 27/07/2018 -
Música, dansa, teatre i exposicions plàstiques són la proposta nuclear de la Diada d’Estiu d'enguany, a Ciutadella, convocada per als dies 3 i 4 d’agost.El mes de la temporada alta per antonomàsia s’acompanya, un any més, per una explosiu d’arts creatives. S’hi han programat vuit esdeveniments i set exposicions, entre el fosquet del 3 i el fosquet del 4, dissabte.

Imatge

El Govern de Madrid deixa Ciutadella sense els 150.000€ per a l'acabament del Teatre des Born

- 26/07/2018 -
Tot i el compromís adquirit amb l'Ajuntament de fer una aportació i l'acord al Senat, l'anterior executiu no va incloure la partida als Pressuposts Generals de 2018. L'alcalde accidental, Josep Juaneda, lamenta "el menyspreu" que ha demostrat l' anterior govern estatal i recorda que les obres estan garantides gràcies a la prudència de l'equip de govern, que va incloure la partida als comptes municipals d'aquest exercici.

Imatge

Les obres del projecte de la xarxa de clavagueram de cala Morell es posen en marxa

- 26/07/2018 -
Dia 30 de juliol han començat les obres contingudes a la separata del projecte de la xarxa de clavegueram de cala Morell, consistents en la connexió de les aigües residuals de cala Morell amb el Polígon Industrial. El termini d'execució és de quatre mesos, amb un pressupost de 865.193 €.

Presència del mosquit tigre a Ciutadella i mesures de prevenció

- 26/07/2018 -
 Al final de l’any 2016 el Ministeri de Sanitat va confirmar la presència de mosquit tigre a Ciutadella. S’ha de tenir en compte que, a part de la reacció al·lèrgica habitual de la picada, els mosquits tigre tenen mala fama per ser vectors de perilloses malalties contagioses (però no n’hi ha hagut cap cas aquí, a Menorca).Us presentam adjunt un tríptic informatiu, que podeu descarregar en format pdf, amb una informació més completa.

Imatge

El nou Govern central reprèn el procés per a la construcció dels nous jutjats a Santa Rita

- 25/07/2018 -
Atenent la petició que havia adreçat l' Ajuntament  al nou Govern de Pedro Sánchez, per tal de no interrompre el procés de construcció dels nous jutjats, s’ha rebut ara una comunicació telefònica de Carmen Serrano de Haro, subdirectora general d’Obres Públiques i Patrimoni del Ministeri de Justícia, mitjançant la qual ha mostrat interès i predisposició per treballar en l’assumpte dels nous jutjats al nostre municipi. En breu es tornaran a posar en contacte amb l'Ajuntament per seguir treballant per fer realitat la construcció dels jutjats. 

12345678910...
Tornar