Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Ja es coneixen els finalistes del Premi Born de Teatre 2018

- 18/10/2018 -
El Jurat, després d’haver llegit i analitzat les obres, ha decidit que els tres textos finalistes que optin a emportar-se el guardó de 14.000 €, més l’edició de l’obra en les quatre llengües de l’Estat, siguin: NOMOPHOBIA, La biblioteca i Los amantes sobrehumanos. En el decurs de l’acte de lliurament, que se celebrarà a partir de les 21 h del 20 d’octubre al Teatre de Calós de Ciutadella, es revelarà el títol de l’obra guanyadora i la seva autoria.

Imatge

El Ple Municipal vota la declaració de Pilar Benejam com a Filla Il·lustre

- 18/10/2018 -
 Amb una plena previsió d’unanimitat, avui vespre la corporació municipal de Ciutadella votarà la declaració de Pilar Benejam com a Filla Il·lustre, i fixarà la data del 16 de gener vinent per procedir a l’acte de proclamació pública, del lliurament del diploma i de la descoberta del retrat per a la galeria del Saló Gòtic.

Imatge

Taller de massatges infantils

- 18/10/2018 -
L’Ajuntament ofereix tallers de massatges adreçats a famílies amb infants menors de nou mesos, durant sis sessions, cada dimecres, del 31 d’octubre al 5 de desembre. Si voleu més informació o necessitau formalitzar la inscripció, podeu adreçar-vos al Patronat Municipal d’Escoles Infantils de Ciutadella, o bé escriure un missatge a massatgesespais@gmail.com

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament.

- 15/10/2018 -
  L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari d'octubre.

Imatge

El Ministeri de Justícia inicia a Ciutadella l'estudi dels tràmits per construir una nova seu dels jutjats

- 12/10/2018 -
Justícia valora molt positivament l'esperit de cooperació del consistori per treure endavant aquest projecte. Amb la primera intervenció es cobririen les necessitats actuals en poder albergar les seus dels òrgans judicials unipersonals i es reservaria la corresponent superfície per als futurs creixements de la planta judicial. 

Imatge

Obert el termini per formar part de la Fira de Nadal 2018

- 12/10/2018 -
L'Ajuntament de Ciutadella organitza els dies 5,6,7 i 8 de desembre la ja tradicional Fira de Nadal, la qual compleix enguany la quinzena edició. Les persones interessades a participar-hi tenen fins al dia 2 de novembre per presentar les sol·licituds.

Imatge

Minuts de silenci per les víctimes de les inundacions a Mallorca

- 11/10/2018 -
 En nom de la Corporació Municipal us convidam a sumar-vos als 5 minuts de silenci per la tragèdia de Sant Llorenç des Cardassar, avui a la Casa Consistorial a les 13 h

Imatge

La Junta de Govern aprova les bases per assignar els horts de sa Vinyeta

- 10/10/2018 -
 La Junta de Govern de Ciutadella ha aprovat les bases reguladores de la convocatòria per a l’assignació de l’ús privatiu d’una parcel·la d’hort a sa Vinyeta, adreçada a persones a títol individual i a entitats sense ànim de lucre. A més, també ha aprovat la convocatòria corresponent al present exercici i que es regirà per les bases redactades a aquest l’efecte.

Imatge

Després de visitar Roma i Palma, arriba a Ciutadella la mostra sobre Ramon Llull

- 09/10/2018 -
Dijous 11, a les 20 h, serà inaugurada la magna exposició dedicada a Ramon Llull, amb el lema “700 anys de missió”, duita al Roser de Ciutadella pel Bisbat de Mallorca, la Conselleria Balear de Cultura i la Universitat de les Illes Balears.

Imatge

Es reprenen les obres del port exterior de Ciutadella

- 09/10/2018 -
El conseller de Mobilitat del Govern Balear, Marc Pons, ha anunciat que s’han reprès els projectes del port exterior de Ciutadella, una vegada conclosa la temporada alta turística, en què ja ha estat operatiu el nou espai d’accés del passatge. La inversió total supera els 11 milions d'euros, i hi resta pendent únicament el projecte de reforma de l’estació marítima de Son Blanc (3’8 milions d'euros).

Imatge

Es reprenen les obres del port exterior de Ciutadella

- 09/10/2018 -
El conseller de Mobilitat del Govern Balear, Marc Pons, ha anunciat que s’han reprès els projectes del port exterior de Ciutadella, una vegada conclosa la temporada alta turística, en què ja ha estat operatiu el nou espai d’accés del passatge. La inversió total supera els 11 milions d'euros, i hi resta pendent únicament el projecte de reforma de l’estació marítima de Son Blanc (3’8 milions d'euros).

Imatge

Arriba a Ciutadella l’exposició «Francesc de Borja Moll i Josep M. Llompart: una amistat fructífera»

- 09/10/2018 -
 Aquest dimecres, 10 d’octubre, 115è aniversari del naixement de Francesc de Borja Moll, l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella acollirà la inauguració de l’exposició sobre la fructífera col·laboració personal i professional entre dues de les més grans figures de la cultura de les Illes Balears del segle XX: el lingüista menorquí Francesc de Borja Moll, i el poeta, assagista i editor mallorquí Josep Maria Llompart.

Imatge

Ciutadella fa públic el suport municipal al Congrés de la Pedra en Sec

- 08/10/2018 -
L’Alcaldessa, Joana Gomila, en nom de la corporació municipal, ha fet públic el suport institucional al XVI Congrés Internacional sobre la Pedra en Sec que se celebrarà al nostre municipi del 22 al 28 d’octubre.

Imatge

La recollida de paper i cartró industrial torna als horaris d’hivern

- 06/10/2018 -
 L’Ajuntament  comunica un canvi en l’horari en el servei de recollida porta a porta de paper i cartó comercial. Des d’octubre i fins el proper mes de maig de 2019, es realitzarà en l’horari corresponent a la temporada baixa. La recollida s’efectuarà dos dies per setmana, dimarts i dijous, de 14h a 18.30h. Cal recordar que el paper i cartó s’han de treure abans de les 14.00h al portal del comerç o als punts de recollida acordats.

Imatge

Obert de nou el pas de vianants entre l’aparcament del CS Canal Salat i l’esplanada de les sales de cinema

- 05/10/2018 -
 L’equip de Govern de l’Ajuntament ha conclòs les obres de millora i d’ampliació de l’aparcament del Centre de Salut del Canal Salat. I ho ha fet per un doble motiu: per una banda, per ampliar i millorar la zona de cotxes per als usuaris del centre sanitari; i, per l’altra, perquè sigui alhora un aparcament també operatiu per a tots els veïns del poble, una vegada obert el pas de vianants a través del pont del canal Salat.

Imatge

L’Ajuntament i Mercadona renoven l’acord de donació de productes de primera necessitat

- 04/10/2018 -
 L’Ajuntament i Mercadona han renovat l’acord de col·laboració anual mitjançant el qual la cadena de supermercats es compromet a donar una tona d’aliments de primera necessitat a l’Àrea de Serveis Socials de Ciutadella, en funció de les mancances concretes que hi detectin, amb la finalitat de fer-ne distribució entre les organitzacions socials que treballen amb les persones més vulnerables del municipi.

Imatge

Comença la segona fase de les obres del port interior de Ciutadella, amb 3’3 milions d’inversió

- 04/10/2018 -
 L’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, van visitar el port interior de Ciutadella amb motiu de l’inici de la segona fase de les obres del pla de millora integral del port, que suposa una inversió global de 3,3 milions d’euros.

Imatge

El Museu Municipal clou dissabte una estada de 23 anys al bastió de Sa Font i ja mira a Can Saura Miret

- 04/10/2018 -
Dia 6 d'octubre, a les 21 h, s’escriurà un nou episodi de la història del Museu Municipal de Ciutadella. El proper dissabte l’actual museu, amb seu a l’edifici històric del bastió de sa Font, tancarà les portes al públic de manera definitiva. Aquest tancament no suposarà el final de la institució, ans al contrari; sols esdevindrà un nou punt i a part dins la seva dilatada història. A partir del mes de novembre el Museu encetarà un nou capítol de la seva vida. Es tracta d’una nova fase cap a la nova seu de Can Saura Miret

Imatge

Setze comerços ofereixen els seus estocs aquest cap de setmana

- 03/10/2018 -
Setze comerços del municipi de Ciutadella prendran part en la Fira d’Estocs d’enguany, prevista per als proper dies 5, 6 i 7 d’octubre. Com en passades edicions, la cita firal tindrà lloc a la Sala Polivalent del Canal Salat.

Imatge

L’equip de govern visitarà dia 6 el barri de Princesa Joana

- 02/10/2018 -
L'Ajuntament  ha organitzat dissabte una trobada entre l'alcaldessa, Joana Gomila, i altres membres de l'equip de govern amb els vesins i les vesines d'un nou barri de la ciutat per escoltar i conèixer la seva realitat del dia a dia i per afavorir la participació i la implicació de tothom en la millora del municipi. En aquesta visita, que és l’onzena que realitzarà l'Ajuntament dins el Programa Visitam el teu barri, es recorreran els carrers que envolten la plaça Princesa Joana.

12345678910...
Tornar