Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Crida als joves de Ciutadella per a participar en els Jocs Municipals de 2018, que tindràn lloc del 7 al 9 de juny

- 26/04/2018 -
Per tal de confeccionar el equips per als Jocs Municipals 2018, organitzats des del Consell Insular de Menorca i amb la col·laboració de lAjuntament de Ciutadella, prevists per als dies 7, 8 i 9 de juny de 2018, les persones interessades i que compleixin els requisits que es detallen a la informació podran presentar sol·licitud fins el dia 2 de maig

Imatge

La gent gran s’anima, un altre any, a l’intercanvi, el col·leccionisme i el mercat solidari

- 25/04/2018 -
 Per a aquest proper dissabte, dia 28, la gent gran de l’Hospital Geriàtric Municipal s’ha animat a convocar una altra trobada per a l’intercanvi, el col·leccionisme i el mercat solidari.L’activitat, que ja arriba a la sisena edició, tindrà lloc a la plaça de Sant Antoni, davant del centre geriàtric municipal, de les 10.30 a les 13 h.

Imatge

Més de quaranta entitats participaran en la cinquena edició de «Sortim al carrer»

- 24/04/2018 -
Després de quatre anys de silenci, de nou l’Ajuntament  mobilitza el teixit associatiu amb la cinquena edició de «Sortim al carrer», que tindrà lloc el 5 de maig, dissabte, a la plaça des Born. La trobada es perllongarà fins a la nit.

Imatge

L’Ajuntament visita els carrers que envolten la plaça Sant Antoni dins el programa VISITAM EL TEU BARRI

- 24/04/2018 -
 Per al proper dissabte 28 d’abril, l'Ajuntament ha organitzat la desena trobada entre l'equip de govern i els vesins d'un barri de la ciutat per escoltar i conèixer la seva realitat del dia a dia i per afavorir la participació i la implicació de tothom en la millora del municipi. En aquesta ocasió es recorreran els carrers que envolten la plaça Sant Antoni. La trobada, que és oberta a tothom, serà a la plaça a les 11 h.

Imatge

Club d'Estiu Ciutadella

- 24/04/2018 -
Vine a desenvolupar les teves capacitatas creatives i l'espontaneïtat, d'una manera diferent!!

El Centre Municipal d' Art i la escola Margalida Florit t' ofereixen el Club d'Estiu

Jocs, creativitat,piscina, platja, excursions, natura, i molt més!

Anima't i vine a apuntar-te!!

Terminis de inscripció oberts des de dia 9 d' abril. Als documents adjunts tens les instruccions per a formalitzar- la inscripció. 

Imatge

El Punt Jove organitza un taller de comunicació orientat al periodisme, la fotografia i el disseny

- 23/04/2018 -
 Vols saber com funciona una revista? Tens inquietuds pel periodisme, la fotografia o el disseny? Vine a provar-ho al Taller de comunicació del divendres 27, impartit per les dues joves qualificades del Departament de Comunicació de l'Ajuntament, les responsables de la nova revista Allavà. 

Imatge

Manteniment i millores als contenidors soterrats des Pins, Artrutx i de Federico Pareja

- 23/04/2018 -
L’Ajuntament informa que aquesta setmana es van dur a terme millores i feines anuals de manteniment als contenidors soterrats de les places des Pins, d’Artrutx i de Federico Pareja.Demanam als ciutadans que en facin un bon ús i aprofitam l'ocasió per recordar la importància de la recollida selectiva dels residus i de reciclar-los. Tots els residus de vidre, cartó i els envasos lleugers que són recollits separadament són venuts pel Consorci de Residus i Energia  a empreses recicladores que els donen un nou ús, i amb els ingressos aconseguits es fa front a les despeses del Servei de Recollida.

Imatge

Avis de tall d'aigua urbanització Cala en Bosc (24-04-2018)

- 22/04/2018 -
 El Servei d’Aigües de l'Ajuntament de Ciutadella informa que, amb motiu de realitzar millores a la xarxa general d’aigua potable,  DIMARTS DIA 24 D'ABRIL DE 2018, DE 9.30 A 13.30 HORES, es procedirà a tallar el subministrament d’aigua a la urbanització de CALA  en BOSC, en el tram Via Circumvalació entre c. dels Alisis i c. de Punta Nati, c. des Port, i tot el Passeig des Portixol .Imatge

Finalitzen les obres de millora a la Biblioteca municipal de Ciutadella

- 21/04/2018 -
La Biblioteca municipal reobre al públic la secció infantil i la sala d'actes després de les obres de millora que s'han executat en la planta baixa de la Casa de Cultura. Amb un pressupost de prop de 36.000€, les obres han consistit a arranjar les parets de la planta baixa, ja que es trobaven en molt mal estat com a conseqüència de diverses patologies existents a l'edifici.

Imatge

Reunió de coordinació dels accessos a les platges del sud de Ciutadella

- 20/04/2018 -
L'Ajuntament  ha estat l'escenari de la reunió anual per a la informació i coordinació de les mesures a aplicar en els accessos a les platges del sud de Ciutadella per a la temporada de 2018.

L'Ajuntament elabora el Manual d'Identitat Corporativa i el posa a l'abast de persones i entitats a fi d'unificar l' ús dels elements visuals de la institució

- 20/04/2018 -
El Servei de Comunicació ha impulsat un Manual d'identitat corporativa per tal de definir i regularitzar els aspectes més importants dels elements visuals que conformen la imatge gràfica de l'Ajuntament. En l' apartat de recursos visuals tindreu teniu disponibles el elements visuals en diferents formats, juntament amb el Manual, per a la seva correcta utilització. Qualsevol dubte que tingueu la podeu fer arribar a comunicacio@ajciutadella.org 

Imatge

Jornades de portes obertes a les Escoles Infantils de Ciutadella de cara a la nova admissió pel curs 2018-2019

- 19/04/2018 -
 Com cada any, s'atraca el termini d'admissió als centres educatius amb vista al curs 2018-2019, que serà del dia 3 al 16 de maig, ambdós inclusivament. Del 24 al 27 d'abril es mostraran els centres, les aules i el funcionament de les escoletes. Accediu a la informació i vegeu els horaris de visites.

Imatge

El carrer Major des Born tancarà la circulació de vehicles una hora abans durant la Fira del Llibre

- 18/04/2018 -
L'Ajuntament  fa saber a la ciutadania que, amb motiu dels tres dies de Fira del Llibre, el carrer Major des Born es tancarà a la circulació de vehicles una hora abans del que s’acostuma. Per tant, s’hi prohibirà el trànsit de vehicles rodats des de les 10 h del matí, i no des de les 11 h.

Cal recordar que la Fira del Llibre, enguany, tindrà lloc a la plaça de la Catedral els dies 21, 22 i 23 d’abril, que cauen en el dissabte, el diumenge i el dilluns vinents.

L'Ajuntament organitza unes jornades de portes obertes del Punt Jove dirigides als grups d' edat de 1r i 2n d'ESO

- 18/04/2018 -
L'Ajuntament de Ciutadella inicia durant el mes de maig unes jornades de portes obertes del Punt Jove per a tots els joves de 1r i 2n d'ESO. L'objectiu és conèixer el centre i les activitats que allà es duen a terme. Es duran a terme els dies 11, 12, 25 i 26 de maig, de 17 a 19 hores, a les instal·lacions de l'annex de l'IES Josep M. Quadrado.

Imatge

Visita oberta a la finca municipal de Sa Vinyeta

- 18/04/2018 -
 L'Ajuntament de Ciutadella organitza una visita oberta i guiada a la finca municipal de sa Vinyeta, on qualsevol ciutadà interessat podrà conèixer aquest espai municipal, ple de possibilitats, amb explicacions dels projectes que s'hi duen o s’hi han duit a terme, i s’hi podran fer propostes de nous usos d'aquesta important zona verda de Ciutadella. La visita serà aquest dissabte, dia 21 d’abril, a les 10.30 h.

Imatge

Llibres i cites lúdiques farciran el cap de setmana la Festa del Llibre

- 18/04/2018 -
Les llibreries de Ciutadella, una vegada més, es reuniran a la plaça de la Catedral per envair de llibres i literatura els carrers de la ciutat, en una nova edició de la Festa del Llibre que organitza l’Ajuntament, del 21 al 23 d’abril.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 17/04/2018 -
  L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari d'abril

Imatge

Els joves del casal Municipal de Ciutadella guanyen el concurs Alterchef

- 16/04/2018 -
El grup de joves del Casal Municipal de Ciutadella es va proclamar guanyador de la quarta edició del concurs de cuina per a joves Alterchef. Aquest any el concurs es va incloure dins la Fira Arrels de Producte Local de Menorca i va ser presentat i dinamitzat pel xef Emil Samper, conegut per la seva participació a la segona edició de MasterChef i xef del restaurant Crudito de Madrid.

Imatge

Ciutadella obrirà els horts urbans per a l'ús d' entitats i col·lectius amb un projecte social i augmentarà la franja d' edat per a les persones individuals

- 16/04/2018 -

L’equip de govern<strong> PSM-PSOE-GXC</strong> portarà aquest dijous a Plenari una modificació del reglament dels<strong> horts urbans</strong>, amb la finalitat principal de<strong> millorar la disponibilitat i ampliar els perfils dels eventuals beneficiaris dels horts</strong>. <br />L’equip de govern PSM-PSOE-GXC portarà aquest dijous a Plenari una modificació del reglament dels horts urbans, amb la finalitat principal de millorar la disponibilitat i ampliar els perfils dels eventuals beneficiaris dels horts

Imatge

Ciutadella reinicia la campanya d'asfaltat de carrers

- 13/04/2018 -
 El pròxim dilluns 16 d'abril està previst que es reactivin els treballs que du a terme el Consell de Menorca de pavimentació de diferents carrers del municipi. En aquesta fase, els treballs es concentren als carrers Pare Huguet i Captius de Constantinoble.

12345678910...
Tornar