· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Avís de tall d'aigua

- 23/04/2019 -
L'Ajuntament informa que per tal de realitzar millores a la xarxa general d'aigua potable i sempre que el temps ho permeti, demà DIMECRES 24 D’ABRIL DE 2019, en horari aproximat DE LES 10.00 A LES 14.00 HORES,  es procedirà a tallar el subministrament d'aigua al a la Plaça Nova (Carrer de Maó) entre Ses Voltes i la plaça de Ses Palmeres.

Imatge

Canvis en la programació de la Festa del Llibre

- 23/04/2019 -
A causa de la meteorologia adversa avui de mati, hi ha hagut modificacions en la programació de la celebració de la Festa del Llibre d'aquest dimarts, 23 d'abril.

Imatge

FELIÇ DIA DE SANT JORDI

- 23/04/2019 -
FELIÇ DIA DE SANT JORDI

Accedeix a la notícia per visualitzar la felicitació


Imatge

La festa del llibre combina enguany novetats, tallers, músiques i contacontes

- 18/04/2019 -
Dilluns vinent, dia 22, Ciutadella encetarà el programa anual de la festa del llibre, que enguany combinarà contacontes, música en viu, visites guiades per una exposició i presentacions de novetats editorials.

Imatge

Juanlu Gelabert i Lluís Soler repetiran enguany com a fabiolers a les festes de Sant Joan

- 17/04/2019 -
 L'Ajuntament comunica que els fabiolers que participaran en nom del consistori a les festes de Sant Joan 2019 seran Juanlu Gelabert i Lluís Soler. Per segon any consecutiu, Sebastià Salord, qui ha desenvolupat el càrrec de fabioler durant més de 25 anys, no podrà participar en les festes degut a motius personals.

Imatge

Celebració del Dia Mundial del Circ a Ciutadella

- 16/04/2019 -
El pròxim dissabte 20 d’abril és el Dia Mundial del Circ, un acte que se celebra arreu del món, i que des de S’Espai de Circ, juntament amb l’Ajuntament de Ciutadella, han organitzat un esdeveniment per celebrar-ho. 

Imatge

Obert el termini per a barres i festers de Sant Joan

- 15/04/2019 -
Es fa públic que del 15 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos, es podran sol·licitar els permisos per «fer festers» de Sant Joan i festes de carrer el vespre de dia 22 de juny. I també per a la instal·lació de barres o taulells de bar.

Imatge

Campanya "Publicitat, no gràcies"

- 15/04/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella recorda als vesins que estan interessats a no rebre publicitat comercial en paper a les seves bústies que poden recollir l’adhesiu que diu: «Publicitat, no gràcies» que l’Ajuntament va editar fa uns anys. D’aquesta manera, les empreses que reparteixen publicitat podran reconèixer els habitatges que no estan interessats a rebre aquest tipus de publicitat. 

Imatge

Oberta la convocatòria del IV Concurs de Poesia i d’Imatge per a l’Estampa de Sant Joan 2019

- 12/04/2019 -
 L'Ajuntament de Ciutadella convoca el quart Concurs de Poesia i d'Imatge per a l'Estampa de les Festes de Sant Joan, de caràcter biennal i que té per objecte seleccionar un poema i una imatge per editar-se conjuntament com a estampa de les festes de Sant Joan de 2019. El termini d'admissió d'obres aspirants al premi finalitzarà a les 14 hores del divendres 3 de maig de 2019. 

Imatge

El grup de voluntariat lingüístic, de ruta per la plaça del Mercat

- 11/04/2019 -
Avui matí el grup de tàndems lingüístics i multiculturals ha passejat per la plaça del Mercat. Els membres del grup de voluntariat lingüístic han recorregut les parades de fruita i verdura, de carn i de peix de sa Plaça amb la intenció d’aprendre més sobre el vocabulari comercial i d’alimentació en català, i en les altres llengües d’interès del grup.

Imatge

Festival MAREMAGNVUM MMXIX

- 10/04/2019 -
El Museu municipal, gestionat per l'Ajuntament, convida a la ciutadania a la seva pròxima celebració del festival MAREMAGNVUM MMXIX, que tindrà lloc a Mallorca, Eivissa i Menorca durant la segona setmana del mes d’abril.

Imatge

Les entitats que vulguin sortir a la Guia d'Estiu han de remetre la informació de les activitats a l'Ajuntament abans del 15 d'abril

- 09/04/2019 -
L’Ajuntament tornarà enguany a publicar la Guia d’Activitats d’Estiu 2019, que pretén recollir totes les activitats adreçades a infants i adolescents, d’entre 3 i 18 anys, per als mesos d’estiu. Les entitats que vulguin sortir a la Guia 2019 s'han de posar en contacte  amb el Servei d'Educació (termini fins el 15 d'abril). 

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 09/04/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple d'abril. Accediu a la informació per a consultar l' ordre del dia de la sessió. Recordau que el podeu seguir en directe mitjançant emissions en directe de la pàgina web.

Imatge

L'Ajuntament impulsa una campanya de reducció de residus per les festes de Sant Joan

- 08/04/2019 -
La iniciativa pretén implicar al major nombre possible d'establiments, als quals la mesura els suposarà un cost zero. L'Ajuntament ha convocat per demà dimarts dia 9 als bars i establiments que obren les seves portes per Sant Joan per tal d'explicar-lis la campanya de reducció de residus. Aquesta iniciativa ja es va provar l'any passat a les altres poblacions de l'illa gràcies al Consorci de Residus, amb molt bona resposta.

Imatge

Obert el termini de preinscripció a les escoletes infantils

- 08/04/2019 -
S’ha obert el termini de preinscripció a les escoles infantils de Ciutadella, del 4 al 17 d’abril, tots dos inclusivament. Per accedir a la DOCUMENTACIÓ feu clic aquí

Imatge

Ciutadella sol·licita entrar en el pla estatal de rehabilitació d’habitatges del centre històric

- 05/04/2019 -
Mitjançant una resolució d’Alcaldia, l’Ajuntament de Ciutadella s’acollirà al Pla Estatal d’Habitatges, per tal de participar en una de les seves modalitats, consistent en la rehabilitació d’habitatges que queden inclosos dins del centre històric de la nostra ciutat. 

Imatge

Convocat el concurs d’imatge de les festes de Sant Joan

- 04/04/2019 -
L’Ajuntament ha obert el concurs d’imatge de les festes de Sant Joan corresponent al 2019; l’admissió de peces originals acabarà dia 3 de maig. Hi poden concórrer totes aquelles persones que ho vulguin fer, de forma individual o col·lectiva. Hom pot participar-hi amb una obra o més d'una, fins a un màxim de tres.

Imatge

Inici del projecte "Ens movem pel medi ambient"

- 04/04/2019 -
El passat 20 de març deu alumnes treballadors iniciaren contracte amb l’Ajuntament de Ciutadella a través del programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ «Ens movem pel medi ambient». Actualment compaginen la formació del certificat de professionalitat de nivell 3 «Interpretació i Educació Ambiental» amb el treball efectiu en diferents programes impulsats per l’entitat i relacionats amb l’àmbit d’estudi del curs. 

Imatge

Finalització de les feines de redacció del Catàleg municipal de camins rurals de Ciutadella de Menorca

- 04/04/2019 -
Fa pocs dies s’han donat per acabades les feines de redacció del Catàleg municipal de camins rurals de Ciutadella. Ara, per a l’aprovació per part del Ple Municipal, el Catàleg s’ha enviat al Consell Insular de Menorca, que ha d’emetre, en el termini màxim de 3 mesos, un informe vinculant. Una vegada incorporades al Catàleg les prescripcions incloses a l’informe del Consell, l’Ajuntament el podrà dur a Ple perquè sigui aprovat inicialment i exposat al públic durant un mes, moment en què les persones i entitats que hi estiguin interessades el podran consultar i hi podran fer les al·legacions que considerin oportunes.

Imatge

Oberta la inscripció a un taller de dones afectades per la desigualtat

- 04/04/2019 -
L’Ajuntament  ha posat en marxa un projecte de suport amb la denominació Taller Espai Dona. Aquests espai està pensat per proporcionar el suport social i emocional que sovint necessiten les dones que han patit violència de gènere, o bé que es troben en situació de vulnerabilitat. La iniciativa serà desenvolupada amb la col·laboració de l’associació Alterversió, que també hi dona suport. Les persones interessades es podran inscriure mitjançant un missatge a l’adreça electrònica alterversio@gmail.com

12345678910...
Tornar