Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 

L'Ajuntament condemna l'atemptat d'ahir a Les Rambles de Barcelona i d'aquesta matinada a Cambrils

- 18/08/2017 -
L'Ajuntament vol manifestar la seva solidaritat amb les famílies de les víctimes de l'atemptat d'ahir a Les Rambles i d'aquesta matinada a Cambrils. Ciutadella vol fer arribar a les ciutats de Barcelona i de Cambrils, a les víctimes i als seus familiars tot el seu suport. A les 12 del migdia, s'ha convocat un minut de silenci a la porxada de la casa consistorial en memòria de les víctimes.

Oberta la convocatòria per a representar Ciutadella a la qualcada de Sant Nicolau

- 14/08/2017 -
L'Ajuntament ha obert el termini per tal que totes aquelles persones del terme interessades puguin presentar la seva sol·licitud per ser designat representant de Ciutadella i portar la bandera de la ciutat a la qualcada de les festes de Sant Nicolau, que s'organitza as Mercadal i a dalt el Toro els propers 10 i 11 de setembre.

Imatge

Bechtold, el gran pintor abstracte d'Eivissa es presenta a Menorca

- 11/08/2017 -
Erwin Bechtold, un dels grans representants vius de l'art abstracte i informalista d'Europa. El públic podrà visitar l'exposició fin el proper dia 30 de setembre a la sala del Roser a Ciutadella

L'Ajuntament rep la donació d'una talla del pi gros d'Albutzer

- 09/08/2017 -
El regidor de Cultura, Josep Juaneda, i l'artista pintor Josep Triay, han formalitzat avui matí la donació que aquest ha resolt de fer a favor del patrimoni municipal d'una talla sobre fusta de l'any 1942, realitzada pel mestre ebenista Jaume Bagur Arnau.

Imatge

L’Ajuntament formalitza les primeres cessions d’espais a entitats culturals

- 08/08/2017 -

En compliment de l’acord de cessió d’espais a entitats culturals del municipi, l'Ajuntament ha formalitzat avui els primers casos <strong>a favor del Cercle Artístic (seccions d’escacs i foto-club) i de l’associació de jazz</strong>.En compliment de l’acord de cessió d’espais a entitats culturals del municipi, l'Ajuntament ha formalitzat avui els primers casos a favor del Cercle Artístic (seccions d’escacs i foto-club) i de l’associació de jazz.

Imatge

Solidaritat amb ASPANOB

- 08/08/2017 -
L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, en representació del municipi però també a títol personal, ha volgut demostrar la solidaritat amb ASPANOB, l'associació balear que agrupa als pares i mares amb fillets malalts de càncer.

Imatge

L'Ajuntament aprova el primer Pla de Subvencions per al període de 2017

- 07/08/2017 -

L'Ajuntament de Ciutadella ha aprovat el seu primer Pla de Subvencions, amb l'objectiu de donar resposta, a través d'un suport financer, <strong>a demandes socials i econòmiques de persones i entitats públiques i privades</strong>.L'Ajuntament de Ciutadella ha aprovat el seu primer Pla de Subvencions, amb l'objectiu de donar resposta, a través d'un suport financer, a demandes socials i econòmiques de persones i entitats públiques i privades.

Imatge

L’Ajuntament i Caixa Colonya renoven l’acord del pla de musicoteràpia per al Geriàtric Municipal

- 07/08/2017 -
L’Ajuntament de Ciutadella i la Fundació Guillem Cifré de Caixa Colonya han renovat l’acord de col·laboració anual, que, enguany, se centrarà en l’oferiment de teràpies no farmacològiques per a les persones internes de l’Hospital Geriàtric Municipal.

Imatge

Ciutadella acull positivament l'obertura de Can Saura

- 07/08/2017 -
Després de l’excel·lent acollida ciutadana que ha obtingut l’obertura del palau de Can Saura com a equipament destinat a activitats culturals, l’agenda municipal ja prepara dues noves cites d’estiu.

Fins avui, 43 ciutadans i ciutadanes han signat, a Ciutadella, el suport al compliment d’acollida als refugiats

- 02/08/2017 -
Quaranta-tres ciutadans i ciutadanes han registrat llurs signatures, a dia d’avui, en favor dels refugiats, en una acció que promou l’Ajuntament de Ciutadella, a petició de l'entitat Som Refugiats. La recollida de firmes va iniciar-se ara fa un mes i mig, amb l’establiment d’un punt situat a l’entrada de la casa consistorial de lliure disposició per transeünts i interessats.

L’Ajuntament inicia una visita a tots els barris de Ciutadella

- 02/08/2017 -

Amb l’objectiu d’escoltar i conèixer la realitat del dia a dia dels vesins i vesines de Ciutadella i per afavorir la participació i la implicació de tothom en la millora del municipi, l’Ajuntament ha posat en marxa les visites als barris <strong>en el marc del Projecte de Ciutat</strong>. <br />Amb l’objectiu d’escoltar i conèixer la realitat del dia a dia dels vesins i vesines de Ciutadella i per afavorir la participació i la implicació de tothom en la millora del municipi, l’Ajuntament ha posat en marxa les visites als barris en el marc del Projecte de Ciutat.

Can Saura ha quedat recuperat per a la cultura

- 01/08/2017 -
Amb l'acte de presentació del programa de mà de la Diada d'Estiu de Cultura, l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha donat per recuperat formalment per a la cultura l'edifici municipal de Can Saura. 

L’Ajuntament treballa per implementar el lloguer social amb la col·laboració de les entitats bancàries

- 01/08/2017 -

Davant la complexa situació del mercat immobiliari i el número cada vegada més elevat de famílies i persones amb dificultats d’accés a un habitatge digne, l’Ajuntament de Ciutadella està treballant per <strong>implementar el lloguer social i augmentar el parc d’habitatges socials</strong> en col·laboració amb les entitats financeres.Davant la complexa situació del mercat immobiliari i el número cada vegada més elevat de famílies i persones amb dificultats d’accés a un habitatge digne, l’Ajuntament de Ciutadella està treballant per implementar el lloguer social i augmentar el parc d’habitatges socials en col·laboració amb les entitats financeres.

Quatre centres de primària són objecte d'obres menors

- 01/08/2017 -
La regidora d'Educació, Nati Benejam, informa que quatre de les escoles de primària de Ciutadella són objecte ara mateix de diverses millores menors fins a primers de setembre. Són un conjunt de treballs de reparació i manteniment. 

L'Ajuntament i Mercadona renoven el conveni per a la donació de productes de primera necessitat

- 28/07/2017 -
Amb l'acord de col·laboració la cadena de supermercats es compromet a donar una tona d'aliments de primera necessitat al Servei d' Atenció Social. L'alcaldessa Joana Gomila ha agraït "la col·laboració desinteressada de Mercadona, que demostra el compromís d'aquesta empresa amb la donació d'aliments, i que redundarà entre les persones més necessitades".

L'Ajuntament es reuneix amb PortsIB per abordar diversos temes relacionats amb la seguretat en la instal·lació

- 28/07/2017 -
La alcaldessa Joana Gomila i el gerent de Ports Illes Balears, Pere Puigdengoles s'han reunit a la seu de l’Ajuntament per abordar temes de seguretat del Port.  En aquesta reunió també han participat el cap del port i representants de la Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional i s’ha donat continuació a les línies de col·laboració obertes entre les administracions i els cossos policials per millorar la seguretat d'aquesta instal·lació portuària.

Ciutadella posa en funcionament un nou servei de menjador escolar d'estiu

- 27/07/2017 -
Un total de 35 famílies de Ciutadella es beneficien aquest estiu del nou servei de menjador escolar que s'ofereix durant els mesos de juliol i agost al CEIP Pere Casasnovas i al CEIP Margalida Florit. Una nova línia d'ajuts dirigida a famílies amb situació de vulnerabilitat, per un import màxim de 40.363'12 €, permetrà que aquest estiu 22 infants de families usuàries dels Serveis Socials puguin accedir al menjador.

Imatge

L'Ajuntament activa una campanya de prevenció pel compliment de les normes de comportament en espais públics

- 26/07/2017 -
Fins al 6 d'agost l'Ajuntament, a través de la Policia Local, inicia una campanya de prevenció per vetllar pel compliment de les Ordenances Municipals en relació a les normes de comportament en espais públics.

Aprovació de la política ambiental en la gestió municipal de platges

- 26/07/2017 -
El Plenari de l'Ajuntament de Ciutadella, celebrat dia 20 de juliol,  va aprovar per unanimitat de tots els partits la proposta d'aprovar la nova política ambiental en la gestió municipal de les platges de Ciutadella.

Obert el termini per a demanar l'ús de les instal·lacions esportives municipals per al curs 2017-2018

- 24/07/2017 -
Les entitats i/o els col·lectius que estiguin interessats a utilitzar algunes de les instal·lacions esportives municipals podran recollir i presentar la seva sol·licitud, amb imprès normalitzat, a les oficines del Pavelló Municipal d'Esports o a les oficines de l'OAC de l'Ajuntament de Ciutadella, fins al 28 de juliol

12345678910...
Tornar