· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

El programa de Nadal per a enguany s'inicia amb la Fira, dia 13

- 10/12/2019 -
El proper divendres, dia 13, a les 17 h, l’Ajuntament inaugurarà el Mercat Nadalenc, que romandrà instal·lat a la plaça de la Catedral.  

Imatge

L’Ajuntament amplia l'horari de bars, restaurants i llocs d’oci per a les festes de Nadal i Cap d’Any

- 09/12/2019 -
L’Ajuntament ha  resolt l’ampliació en dues hores de l’horari de tancament dels establiments i de les terrasses establerts per a les nits del 24 al 25 de desembre del 2019 i del 31 de desembre de 2019 a l'1 de gener de 2020, amb ocasió de la celebració de Nadal i Cap d'Any. 

Imatge

Apagada de llums dia 7 de desembre de 20 a 20.30h

- 04/12/2019 -
Coincidint amb la Cimera pel Clima COP25 que se celebra a Madrid, entre els dies 2 i 13 de desembre, l’Ajuntament de Ciutadella participarà en un acte simbòlic organitzat per la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima de la FEMP: apagarem els llums de la façana de l’Ajuntament i de l’eix central de la ciutat (des de la plaça des Born fins a la plaça de ses Palmeres) dissabte dia 7 de desembre, de 20 a 20.30h.

Imatge

Avís d'obres a diversos camins i carrers del municipi

- 02/12/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella informa que durant el mes de desembre, si el temps ho permet, es procedirà a asfaltar diversos camins i carrers del municipi afectats per les obres d'instal·lació del cable elèctric Mallorca-Menorca. Aquesta setmana s'actuarà al camí de Son Vives, a Son Xoriguer i davant la Piscina Municipal. Seguidament, els treballs es concentraran al camí de Sant Joan de Missa i en un primer tram del camí de s'Hort de ses Taronges. La resta de camí quedarà enllestit a principi del nou any.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració, i disculpau les molèsties que aquestes obres us puguin ocasionar.

Imatge

Ciutadella ha donat suport a la investidura de Pilar Benejam com a Doctora Honoris Causa

- 02/12/2019 -
La catedràtica emèrita de Ciutadella, Pilar Benejam Arguimbau, ha comptat amb l’acompanyament del regidor d’Educació de Ciutadella, Andreu Bosch, en la cerimònia d’investidura com a Doctora Honoris Causa per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV), celebrada el passat dia 29 de novembre.

Imatge

Joana Gomila demana compromís al Govern Balear per mantenir les inversions en l’àmbit de l’educació

- 29/11/2019 -
L’alcaldessa es va reunir amb el conseller Martí March en una trobada en què es van tractar temes com ara el Centre Integrat de FP d’Hoteleria i Turisme, el Pla d’infraestructures educatives a Ciutadella i les escoles de música municipals. 

Imatge

L’Ajuntament i Mercadona renoven l’acord de donació de productes de primera necessitat

- 27/11/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella i Mercadona han renovat, un any més, l’acord de col·laboració mitjançant el qual la cadena de supermercats es compromet a donar una tona d'aliments de primera necessitat a l'Àrea de Serveis Socials en funció de les necessitats concretes que aquests detectin, per tal de distribuir-los entre les organitzacions socials que treballen amb les persones més necessitades del municipi.

Imatge

Taller d'Agenda Local 21

- 27/11/2019 -
Aquest dijous, dia 28 de novembre, a les 20 h i a la sala de reunions de Turisme de l'Ajuntament de Ciutadella i després d’un període de gairebé un any sense sessions, se celebra la 64a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella.

Imatge

Visita del grup de parelles lingüístiques al Museu Municipal

- 26/11/2019 -
Divendres passat, 22 de novembre, el grup de tàndems lingüístics i multiculturals va visitar l’exposició Que la terra et sigui lleu del Museu Municipal de Ciutadella, ubicat a Can Saura. 

Imatge

Presentació del Catàleg municipal de camins rurals de Ciutadella de Menorca

- 26/11/2019 -
El proper més de desembre es durà al Plenari Municipal l’aprovació inicial del Catàleg municipal de camins rurals de Ciutadella de Menorca.  Per oferir més informació als ciutadans i a les entitats interessades, es durà a terme un espai de Ciutadania específic per a presentar públicament el Catàleg i resoldre els dubtes que puguin sorgir. La presentació serà el proper dimarts 3 de desembre a les 19.30 h, a la Casa de Cultura de Ciutadella.

Imatge

Nou joves d'entre 18 i 30 anys han finalitzat la seva primera relació laboral amb l'Ajuntament en el marc del programa Qualificats Entitats Locals 2018

- 25/11/2019 -
Després d'un any, els nou joves d'entre 18 i 30 anys contractats per l'Ajuntament de Ciutadella, a través del Programa SOIB JOVE - QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2018, han finalitzat amb èxit la seva primera oportunitat laboral vinculada a les seves titulacions, a través dels diferents projectes i dins l'entitat.

Imatge

L’Ajuntament de Ciutadella, distingit amb l’excel·lència en inversió social

- 22/11/2019 -
 L'Ajuntament de Ciutadella ha estat distingit per l'Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials com un dels 28 consistoris de municipis espanyols de més de 20.000 habitants (el 7 % del total) que compleix els criteris d'excel·lència pel que fa a inversió social. Ciutadella figura en el lloc dotzè de la llista, amb una inversió mitjana de 143,13 euros per habitant. Cal destacar que, l'any anterior, Ciutadella ocupava el setzè lloc, amb una mitjana de 136,32 euros per habitant, per la qual cosa puja quatre llocs.

Imatge

Participació i dinamisme: dos estímuls per al desè aniversari del Punt Jove

- 22/11/2019 -
Avui, dia 22 de novembre, se celebrarà l’efemèride, adreçada als qui formen i han format part de la història del Punt Jove. Tindrà lloc a la seu mateix del Punt Jove, en el carrer Mallorca 67, baixos, dins l’annex de l’IES Josep M. Quadrado. Començarà a partir de les 16.30 h, i comptarà amb un ampli ventall d'activitats englobades dins l'activitat municipal del programa insular Alternanits. També es farà una exposició fotogràfica per commemorar el pas del temps dins el casal.

Imatge

L'Ajuntament inicia el projecte SOIB Visibles 2019 ‘Despertant talent’

- 22/11/2019 -
 L’Ajuntament ha iniciat, amb la contractació d’onze persones, la línia 1 del projecte anomenat «Despertant talent» promogut pel SOIB, dins la convocatòria de subvencions del programa SOIB Visibles 2019-2020 (exercici 2019). En total, s'han contractat sis peons d’obra pública, tres oficials d’obra pública, un treballador familiar i un auxiliar d'informació per a Serveis Socials.

Imatge

Ciutadella se suma a la Declaració de Colònia pels drets dels infants

- 20/11/2019 -
 «Per mi i per totes les meves companyes i els companys» és el lema que marcarà la celebració dels actes que ha organitzat l'Ajuntament de Ciutadella amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants, i que avui ha estat presentat per l’alcaldessa, Joana Gomila. L’ha acompanyada una representació de l’equip de govern municipal: els regidors Andreu Cardona i Andreu Bosch, i les regidores Fàtima Anglada i Gràcia Mercadal.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 18/11/2019 -
L'Ajuntament durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple de novembre. Accediu a la informació per a consultar l'ordre del dia. Recordau que el podeu seguir en directe a través d'emissions en directe del web.

Imatge

Oferta pública - Policía

- 18/11/2019 -
Resultat de les proves físiques per proveïr com a personal funcionari de carrera, 4 places de la categoria de policia local per mitjà del sistema d'accés de torn lliure i procediment de selecció d'oposició

Imatge

10è Aniversari del Punt Jove

- 15/11/2019 -
Aquest any ha fet 10 anys de l'obertura del primer casal de joves municipal, un espai de dinamització, de trobada i d'educació en el lleure per on hi han passat diverses generacions de joves.

Imatge

Actualització de la informació sobre les platges al web municipal

- 14/11/2019 -
Des de quins serveis ofereix la platja de Cala Blanca, quin tipus de flora i fauna podem trobar a les platges de Son Saura o quina és la millor manera d'accedir fins a Cala en Turqueta són dades que a partir d'ara podem trobar fàcilment a l'apartat de Platges i cales dels serveis de Medi Ambient i Turisme del web de l'Ajuntament de Ciutadella.  

Imatge

Obtenció o renovació de la targeta verda d'aparcament de residents per l'any 2020

- 14/11/2019 -
  L’Ajuntament fa saber als titulars de les targetes verdes de resident avui en circulació que deixaran de tenir vigència el 31 de desembre vinent. Els interessats a obtenir la targeta per al 2020 hauran de sol·licitar-la a les oficines municipals, a partir de l’1 de desembre de 2019, i hauran d’aportar els documents i complir dels requisits que consideren les ordenances.

12345678910...
Tornar