Pròximes activitats
 
Punt Cultural Punt Cultural Novembre 2014

Ciutadella Exposició Espai Sant Josep Ciutadella. Del passat quan era present
Del 6 al 29 de novembre

lithica Sala d’Exposicions del Roser IV Concurs de fotografia: La creació del laberint del XX aniversari de Líthica
Fins el 7 de gener

VidalHernandez Espai d’Art Xec Coll Vidal Hernàndez (1939-2013), un homenot menorquí arrelat i universal

expojove Exposició Jove Del 28 de novembre al 20 de desembre

Punt Cultural Punt Cultural Desembre 2014El temps
Carpeta Ciutadana
 
Certificat de resident per a viatjar
 
Consultes, queixes, suggeriments i felicitacions
 
Obres a Ciutadella
 
Tèlefons i adreçes
 
Llistat d'entitats
 
Guia de Comerços
 
Sant Joan
 

Últimes Notícies

Llistat de publicacions
 
violenciagenere

Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones

- 24/11/2014 -
Avui, dilluns, dia 24, s'ha fet pública la declaració institucional de la corporació municipal en Ple de Ciutadella, per tal de commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència cap a les Dones

expojove

Exposició Jove

- 24/11/2014 -
El proper divendres, 28 de novembre, a les 20 hores, s'inaugura una exposició d'imatges del curs de fotografia digital que el curs passat el Punt Jove va organitzar.

Menorcasmart

Presentada l'aplicació per a mòbils Menorca Smart

- 21/11/2014 -
Avui matí el Consell Insular i els vuit ajuntaments de l'illa han presentat l'aplicació per a telèfons intel·ligents i tauletes tàctils Menorca Smart, una eina amb la qual es pot consultar informació tant turística com de caràcter municipal i insular.

infants

Ciutadella ha participat en l’aniversari dels Drets dels Infants

- 21/11/2014 -
Amb motiu del 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants, aprovada l'any 1989, el Comitè Balears d’UNICEF i l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor han organitzat el III Parlament Infantil de les Illes Balears, on els menuts han pogut debatre sobre els seus drets.

AUTOBUSOS

Primeres partides per fer l'estació d'autobusos

- 20/11/2014 -
La necessària estació d'autobusos de Ciutadella ja disposa de les primeres partides econòmiques perfectament assegurades, gràcies a l'acord que han signat el Consell de Menorca i l'Ajuntament.

aliments

Campanya de recollida d'aliments

- 19/11/2014 -
L'agrupació local de Protecció Civil de Ciutadella ha començat aquesta setmana una campanya de recollida d'aliments que es perllongarà fins al proper dia 22 de desembre

infancia

El Consell Infantil, al III congrés de la infància de les Illes Balears

- 18/11/2014 -
La regidora d'Educació i Cultura, Auxiliadora Pons Sabater, ha fet pública avui matí una declaració institucional tot aprofitant la propera reunió del Tercer Congrés de la Infància, que enguany ha de tenir lloc a Palma.

VidalHernandez

Nova exposició a la Sala Xec Coll

- 17/11/2014 -
L’Arxiu d’Imatge i So del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella obren una nova exposició a la Sala Xec Coll del Centre d’Arts aquest dimecres, dia 19 de novembre, a les 20 h.

reconeixement

L'emotivitat d'un reconeixement

- 17/11/2014 -
Amb molta emotivitat personal s'ha viscut l'acte de reconeixement municipal als tres ciutadellencs que, ara fa cinquanta anys, van promoure la declaració de conjunt historicoartístic per al nucli urbà de la nostra ciutat.

cartell

Actuacions municipals contra la violència de gènere

- 17/11/2014 -
El dimarts 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, l'Ajuntament de Ciutadella ha organitzat una projecció de curtmetratges per tal de sensibilitzar els ciutadans en relació a aquesta problemàtica.

sesvoltes

Homentage als promotors d'una declaració històrica per a Ciutadellla

- 14/11/2014 -
Demà, dissabte 15 de novembre, en un acte obert i públic, l’Ajuntament de Ciutadella farà un reconeixement a les persones promotores de la declaració de Conjunt Historicoartístic a favor de la nostra ciutat l’any 1954, ara fa mig segle.

ajciutadella

Precs que presenta el grup municipal UPCM al Ple de l'Ajuntament

- 13/11/2014 -
El grup municipal UPCM ha presentat diferents precs al Ple de la corporació.

Aj Ciutadella

Mocions que presenta el grup municipal PSOE al Ple de la corporació

- 12/11/2014 -
El grup municipal del PSOE ha presentat diferents mocions al proper Ple de la corporació

AjCiutadella

Moció que presenta el grup municipal del PSM al Ple de l'ajuntament

- 11/11/2014 -
El grup municipal del PSM ha presentat una moció al Ple de la corporació

firallibre

S'obre la Fira del Llibre en Català

- 07/11/2014 -
Avui matí, amb una visita del batle de Ciutadella, Ramon Sampol, s'ha donat per començada la Fira del Llibre en Català que organitza el Consell Insular de Menorca en el nostre municipi.

catedral

S'enllesteix la il·luminació ornamental de la catedral

- 07/11/2014 -
El Bisbat de Menorca ha entrat a tramitació legal a les oficines municipals els documents mitjançant els quals vol escometre la il·luminació ornamental de l'exterior de la catedral de Menorca.

agrupacio

Extraordinària festa infantil

- 06/11/2014 -
Agrupació, l'organització d'assegurances, fa una crida oberta als pares i als infants de Ciutadella, amb ocasió d'oferir-los una gran festa infantil, totalment gratuïta, que es farà a la Sala Multifuncional del Canal Salat el proper dissabte, dia 8 de novembre, de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h.

miro

Més de 19.000 visites per a Miró

- 06/11/2014 -
S'han confirmat totes les previsions. Absolutament extraordinària ha resultat ser l'afluència de públic a l'exposició de Miró «La llum de la nit», que ha romàs oberta una mica més de dos mesos a la sala municipal del Roser.

emisoraradio

Elitechip dóna una emissora de ràdio a l’Ajuntament

- 06/11/2014 -
L’empresa organitzadora d’esdeveniments esportius Elitechip ha fet donació d’una emissora de ràdio a l’Agrupació de Protecció Civil de l’Ajuntament de Ciutadella per tal d’agrair la seva col·laboració en el suport als diferents esdeveniments esportius que s’organitzen arreu de l’illa de Menorca per part d’aquesta empresa privada.

puntjove

Activitats juvenils molt animades

- 06/11/2014 -
El Punt Jove ha organitzat una sortida a dormir as Pinaret. En aquestes convivències, que ja s'han convertit en habituals en la festivitat de Tots Sants, hi van participar 25 joves d'entre 14 i 17 anys.

firallibre

Fira del Llibre en Català

- 06/11/2014 -
Ciutadella torna a ser escenari urbà d'una nova edició de la Fira del Llibre en Català. Enguany la mostra arriba a la trobada número deu. Romandrà instal·lada en un envelat municipal que s'aixeca a la plaça des Born, just davant la casa consistorial; de manera que gairebé no interfereix en la circulació rodada que acostuma a haver-hi a la zona.

exposicio

Presentació de l'exposició “Ciutadella. Del passat quan era present”

- 05/11/2014 -
Avui matí la regidora Esperanza Juaneda, juntament amb els representats de Ciutadella Antiga, han presentat l'exposició «Ciutadella. Del passat quan era present».

obrint

Programa obrint portes 2014-2015 - 16à edició

- 04/11/2014 -
El programa educatiu Obrint Portes, promogut per l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Ciutadella i adreçat a totes les etapes educatives del nostre municipi, continua, en la 16à edició, emmarcat en la filosofia de CIUTAT EDUCADORA, en els valors de Ciutat Amiga de la Infància i en el treball dels Programes Ciutat-Escola instaurats a molts d’ajuntaments espanyols

Ports

Ports invertirà 3'8 milions d'euros a Son Blanc

- 03/11/2014 -
El director general de Ports de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, Antoni Daudero, ha informat avui matí que el seu departament farà una inversió que supera els 3'8 milions d'euros en millores de les prestacions portuàries, que ofereix ara com ara el dic exterior de Son Blanc.

mitjamarato

L'èxit de la mitja marató

- 03/11/2014 -
Un gran èxit de participació i una gran festa esportiva. Així es resumeix la Mitja Marató de Ciutadella, disputada aquest cap de setmana, sota el domini de l'atleta alaiorenc Rafel Quintana

totsants

Commemoració de Tots Sants i Difunts

- 03/11/2014 -
Amb l'assistència de molts regidors i regidores de Ciutadella, la corporació municipal ha fet la tradicional ofrena foral en memòria dels difunts en la commemoració de Tots Sants i Difunts del passat dia 1 de novembre, dissabte.

batle

Ban de l'alcaldia

- 31/10/2014 -
Comunicar als titulars de les targetes verdes de resident que d'acord amb l'establert en el punt 3 de l'article 31 de l'Ordenança municipal sobre trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat viària (BOIB núm. 23 de 17/02/2004), que regula el règim d'estacionament de residents (targetes i zona verda), les targetes que es troben en circulació deixaran de tenir vigència el dia 31 de desembre de 2014.

mitja

Presentada la XIV Mitja Marató de Ciutadella

- 30/10/2014 -
Guillem Bosch, en nom de l'organització, i la regidora d'Esports de Ciutadella, Inmaculada González, han presentat avui matí la XIV edició de la Mitja Marató Illa de Menorca, que es disputarà el proper diumenge, dia 2 de novembre.

Més Notícies

Esports

Com contactar-hi:

Àrea d’Esports
Trav. Ctra. General s/n
07760 Ciutadella de Menorca
Tel: 971 48 07 03
A/e: esports@ajciutadella.org


 

Activitats esportives
Municipals
 Instal·lacions
esportives
 Gabinet de
medicina esportiva
 Eduquem
amb l'Esport
 
Ciutadella de Menorca