Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
Informació d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament felicita Albert Torres pel seu títol europeu en la prova d'Omnium

- 22/10/2016 -
L'esportista ciutadellenc Albert Torres s'ha proclamat campió d'Europa absolut en la prova d'Omnium, als campionats de Ciclisme en Pista que tenen lloc aquests dies al velòdrom de Saint-Quentin-en-Yvelines, a París. L'Ajuntament, en nom de tota Ciutadella, li ha transmès l'enhorabona pel seu nom èxit, al que, de ben segur en seguiran d'altres.

L'esportista ciutadellenc Albert Torres s'ha proclamat campió d'Europa absolut en la prova d'Omnium, als campionats de Ciclisme en Pista que tenen lloc aquests dies al velòdrom de Saint-Quentin-en-Yvelines, a París. L'Ajuntament, en nom de tota Ciutadella, li ha transmès l'enhorabona pel seu nom èxit, al que, de ben segur en seguiran d'altres.

De fet, demà diumenge, el menorquí participarà a una altra prova de pista: la Madison, juntament amb Sebastià Mora. La parella és la vigent campiona d'Europa d'aquesta modalitat i per tant, Torres té moltes opcions de tornar a aconseguir una medalla en aquests europeus.

2016 està essent un gran any per Albert Torres. El de Ciutadella s'ha proclamat campió d'Espanya de Persecució, també de Persecució per Equips, a la Madison i a la prova de Scratch. A més ha estat tercer al campionat del món de Madison i ara primer d'Europa a la prova Omnium.

Més enllà del seu palmarès, Albert Torres ha estat sempre un exemple d'esforç, constància i humilitat. Des de les seves primeres competicions, amb el Grup Esportiu Es Port de Ciutadella fins ara, en què ja és un ciclista de renom internacional.

Felicitats, Albert.

Imatge

UNICEF concedeix el segell de Ciutat Amiga de la Infància a Ciutadella

- 17/10/2016 -
La Secretaria Permanent de CAI ha acordat guardonar a l'Ajuntament de Ciutadella amb el Segell de Reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància en el marc de la VII Convocatòria del Segell de Reconeixement Ciutats Amigues de la Infància i VIII Certamen de Bones Pràctiques, 2016-2020.

Imatge

La Volta Cicloturista, de pas per Ciutadella

- 16/10/2016 -
Bones cares, bon humor i un temps esplèndid han caracteritzat el pas per Ciutadella d'una de les etapes de la Volta Cicloturística de Menorca aquest darrer cap de setmana.

Imatge

Ciutadella, punt de trobada de l'Escola Sine Dolore

- 15/10/2016 -
Ciutadella ha estat, per tercera vegada, el punt de trobada d'una nova sessió de l'Escola Sine Dolore de Menorca. Dissabte passat, amb un Saló Gòtic a pic de mall, s'hi va desenvolupar una trobada de sis metges experts en el tractament del dolor, coordinats per l'organització de Sine Dolore, que dirigeix el Dr. Jordi Moya.

Imatge

L'Ajuntament presenta l'avançament del nou Pla general d'ordenació urbana de Ciutadella i fa una crida a la participació

- 14/10/2016 -

L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyada per una representacío dels grups municipals que formen l'equip de govern, ha fet avui una roda de premsa per donar a conèixer un avançament del planejament territorial i urbanístic del municipi.L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyada per una representacío dels grups municipals que formen l'equip de govern, ha fet avui una roda de premsa per donar a conèixer un avançament del planejament territorial i urbanístic del municipi.

Imatge

L'Ajuntament agraeix als escoltes de Sant Antoni Maria Claret les seves tasques en favor de la conservació mediambiental

- 11/10/2016 -
Un grup d’onze escoltes de l’Agrupament de Sant Antoni Maria Claret ha estat homenatjat per l’Ajuntament de Ciutadella, ateses les feines de conservació mediambiental que han duit a terme durant els dos darrers anys en el municipi.

Imatge

L'Ajuntament ofereix al Ministeri un solar a Santa Rita o un immoble a Sant Nicolau per a ubicar-hi els jutjats

- 10/10/2016 -
L'equip de Govern de l'Ajuntament de Ciutadella demanarà al Ministeri de Justícia la voluntària anul·lació del contracte de lloguer que s'havia subscrit per l'immoble de Can Saura Miret i li ofereix un immoble al passeig Sant Nicolau o un solar a Santa Rita com a alternativa per ubicar-hi els jutjats.

Imatge

Cinc municipis, entre ells Ciutadella, posen en marxa a l'illa el Servei d'Ajuda a Domicili de dependència

- 10/10/2016 -
El desenvolupament del Servei d'Ajuda a Domilici específic per a persones amb dependència s'emmarca en la reactivació de la Llei de Dependència a les Illes Balears. La xarxa d'atenció a la dependència ofereix a Ciutadella servei de residència, centre de dia, servei d'ajuda a domilicli i prestació econòmica.

més notícies
Últimes actualitzacions
 


 
Properes activitats
anar a l'agenda