Carpeta Ciutadana
 
Certificat de resident per a viatjar
 
Consultes, queixes, suggeriments i felicitacions
 
Obres a Ciutadella
 
Tèlefons i adreçes
 
Llistat d'entitats
 
Guia de Comerços
 
Sant Joan
 

Últimes Notícies

Llistat de publicacions
 
Logo

Tancament zona blava Sant Joan

- 19/06/2015 -
Us comunicam que, com a conseqüència del tancament de carrers per les festes de Sant Joan, el dilluns 22 de juny totes les places d’aparcament de la zona blava de Ciutadella, inclusivament les places en les quals hi poden accedir els vehicles (Camí de Maó i pàrquing del Príncep), quedaran com a estacionaments lliures.

Logo

Modificació d'ordenança d'horaris

- 19/06/2015 -
En relació a l’Ordenança reguladora dels horaris d’obertura i tancament dels establiments de l’oferta turística complementària, espectacles públics i activitats recreatives del municipi, l’Alcaldia de Ciutadella ha resolt algunes modificacions pel que fa als horaris per als dies anteriors i posteriors a les festes de Sant Joan.

Foto Farragut

Honrada la memòria de Farragut

- 17/06/2015 -
Amb una representació institucional de l'Ajuntament de Ciutadella, de la Navy League de Madrid i de Menorca, i d'altres autoritats militars i civils, avui matí s'han renovat els honors a la memòria de l'almirall David G. Farragut, fill adoptiu de Ciutadella.

foc i fum geriatric

Foc i fum al Geriàtric Municipal

- 15/06/2015 -
L'Àrea de Serveis Socials i el Patronat Municipal de l'Hospital van oferir, el passat dia 13 de juny, una extracte de l'obra teatral Foc i fum, del mestre Joan Benejam, a la plaça Sant Antoni

ajuntament

Període per presentar al·legacions a l'aprovació inicial dels nous estatus del PMH

- 12/06/2015 -
Us comunicam que avui, dia 4 de juny de 2015, ha sortit publicat en el BOIB núm. 83 l'anunci de l'aprovació inicial dels nous estatuts del Patronat Municipal de l'Hospital de Ciutadella de Menorca

ajuntament

Constitució de la corporació de Ciutadella

- 12/06/2015 -
Demà dissabte, dia 13 de juny, a les 12 h, tindrà lloc al Saló Gòtic de la casa consistorial la sessió constitutiva de la desena corporació municipal de la democràcia als ajuntaments, d'ençà des dels primers comicis locals de la democràcia regits per la vigent Constitució. 

Més Notícies

Esports

Com contactar-hi:

Àrea d’Esports
Trav. Ctra. General s/n
07760 Ciutadella de Menorca
Tel: 971 48 07 03
A/e: esports@ajciutadella.org


 

Activitats esportives
Municipals
 Instal·lacions
esportives
 Gabinet de
medicina esportiva
 Eduquem
amb l'Esport
 
Ciutadella de Menorca