Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
Informació d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

Obert el període de sol·licituds per a fer ús de la piscina municipal descoberta per part d'entitats i col·lectius

- 27/04/2017 -
El servei d'Esports fa una crida a entitats i clubs per tal de confeccionar el pla d’ús i d’ocupació de la Piscina Municipal Descoberta pel proper estiu 2017. Les entitats i/o col·lectius que estiguin interessats en utilitzar aquesta instal.lació dins el periode d’obertura de juny a setembre, podran presentar la sol·licitud fins el dia 22 de maig , de 9 a 14 hores.

Imatge

Sis entitats culturals i de caràcter social participen en el Mercat d'Intercanvi del Col·leccionisme i el Mercat Solidari de l'Hospital Municipal

- 26/04/2017 -
Fins a sis entitats culturals i de caràcter social de Ciutadella han sumat els seus esforços per tal de convocar el 5è Mercat d'Intercanvi i del Col·leccionisme, i el primer Solidari, que tindrà lloc el proper dissabte a la plaça de Sant Antoni, entre les 10.30 i les 13h. 

Imatge

S’obre el termini per participar en la Fira d’Ensenyaments Superiors

- 25/04/2017 -
 El Centre Municipal Universitari i el Punt Jove de l’Ajuntament de Ciutadella anuncien que els propers dies 20 i 21 d’octubre tindrà lloc a la nostra ciutat una nova edició de la Fira d’Ensenyaments Superiors. El període d’inscripció a la Fira s’inicia el dia 3 de maig i finalitza el 30 del mateix mes, ambdós inclosos. Una comissió mixta valorarà les sol·licituds de les diferents entitats inscrites segons els criteris que figuren a les bases de convocatòria.

Imatge

Obert el termini de sol·licitud de permisos per festers, festes al carrer i instal·lació de taulells de bar (Sant Joan 2017)

- 20/04/2017 -
 Es fa públic que del 19 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos, es podran sol·licitar els permisos per «fer festers» de Sant Joan i festes de carrer, el vespre de dia 22 de juny. I també per a la instal·lació de barres o taulells de bar.

Imatge

Les entitats que vulguin sortir a la Guia d'Estiu han de remetre la informació de les activitats a l'Ajuntament abans del 28 d'abril

- 20/04/2017 -
L'Ajuntament, des del Servei d'Educació, informa que es torna a publicar la Guia d'Activitats d'Estiu que edita cada any, per tal de facilitar el màxim d'informació a les famílies, i així afavorir la conciliació familiar i laboral durant els mesos de vacances escolars. Aquelles entitats interessades que no hagin sortit a la Guia d'Estiu 2016 i que tenguin els requisits que es fixen a les mesures provisionals amb relació a les activitats de temps lliure infantil i juvenil han de remetre la informació de les activitats al Ajuntament abans de dia 28 d' abril. 

Imatge

Fes-te voluntari de les festes de Sant Joan 2017; ja et pots inscriure

- 20/04/2017 -
Siguis d'allà on siguis, si et consideres santjoaner i tens ganes de col·laborar per la pervivència de la festa, pots fer-te voluntari de les festes de Sant Joan. Només has d'emplenar la butlleta d'inscripció que trobaràs al web i ens posarem en contacte amb tu. Ajudar en l'operatiu de fer passadís és una de les tasques més visibles dels voluntaris, però n'hi ha també d'altres. Tu decideixes amb quina vols col·laborar. T'hi apuntes?

Imatge

L'Ajuntament obre un concurs de vídeos per a Sant Joan 2017 que fomentin un missatge de respecte, de col·laboració, d'implicació i de civisme

- 19/04/2017 -
L'Ajuntament, en col·laboració amb IB3, convoca un concurs de creació de muntatges audiovisuals destinats a la conscienciació sobre la necessitat de preservar les festes de Sant Joan respecte a les seves tradicions i l'adopció d'actituds cíviques. El termini d'admissió d'obres finalitzarà a les 14 hores del dimecres 31 de maig de 2017.

Imatge

Jornades de portes obertes a les escoles infantils

- 19/04/2017 -
Com cada any, s’atraca el termini d’admissió als centres educatius amb vista al curs 2017-2018, que serà del dia 2 al 16 de maig, ambdós inclusivament.Ja fa alguns anys que les escoles infantils de Ciutadella organitzen una jornada de portes obertes per poder ajudar les famílies a decidir el centre en el qual escolaritzaran els seus infants. Les diferents escoles infantils de Ciutadella rebran a totes les famílies interessades del 25 al 28 d' abril en funció del centre. Consulteu el calendari amb els dies i l'horari de les visites. 

més notícies
Últimes actualitzacions
 
28

ABR
Curriculum Jose Negrete
28

ABR
CURRÍCULUM MARTA MARQUÈS SEGUÍ
28

ABR
Contracte privat d'arrendament d'una nau industrial per a ubicar-hi el magatzem de la brigada municipal d'obres i serveis de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca
28

ABR
Contracte de servei de vigilància, salvament, socorrisme i informació de les platges del municipi de Ciutadella de Menorca i la piscina descoberta municipal per a la temporada 2017
28

ABR
Mobilitat
28

ABR
Contractació del servei de tren turístic per a les urb. de Cap d'Artrutx; Cala en Bosch i Son Xoriguer temporada turística 2014.
27

ABR
Aprovació inicial de l’Estudi de detall per possibilitar la construcció d'un habitatge unifamiliar entre mitgeres amb piscina en zona de servitud de protecció del domini públic marítim terrestre corresponent a la parcel·la cadastral 1383147EE7218S0001EY, ubicada al Camí de Baix, 67 de Ciutadella.
27

ABR
Contracte d'obres de millora del carrer Mallorca, 2a fase, de Ciutadella de Menorca
27

ABR
Aprovació inicial de l’Estudi de detall corresponent a la parcel·la cadastral 0977411EE7207N, ubicada al Passeig Marítim, 50 de Ciutadella.
26

ABR
Turisme de Ciutadella
26

ABR
Contracte reservat del servei de manteniment de les urbanitzacions i les zones turístiques de Ciutadella de Menorca
26

ABR
Horaris d' apertura
26

ABR
Pressupostos municipals
26

ABR
Novetats que introdueix la Llei de procediment administratiu comú de les adminstracions publiques
26

ABR
NOTIFICACIONS WHATSAPP
26

ABR
Peticions d'espais i material
26

ABR
Contracte del servei de lloguer, manteniment i neteja de sanitaris químics a diverses platges de Ciutadella de Menorca.
25

ABR
Taules Sectorials
25

ABR
Servei Municipal de Menors i Família
25

ABR
Comunicació i Protocol


 
Properes activitats
anar a l'agenda