Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
Informació d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament demana un docent dedicat a l'atenció de fillets amb TEA

- 22/06/2016 -
L'Ajuntament sol·licitarà a la Conselleria d’Educació que doti Menorca, ja per al curs 2016-17, amb un docent amb dedicació exclusiva per a donar suport a la singularitat de les respostes educatives dels infants amb TEA, que garanteixi la necessària orientació educativa al professorat i als orientadors implicats.

Imatge

Els equips de neteja viària es renoven

- 21/06/2016 -
L'Ajuntament de Ciutadella ha incorporat tres nous vehicles al servei de neteja viària. L'ús d'aquests nous models permetrà ampliar la neteja amb aigua per tot el nucli urbà.

Imatge

Estacionament lliure a la zona blava

- 20/06/2016 -
Us comunicam que, com a conseqüència del tancament de carrers per les festes de Sant Joan, el dimecres 22 de juny, a partir de les 13.30 h, totes les places d’aparcament de la zona blava de Ciutadella, fins i tot les del carrer Camí de Maó i les del pàrquing del Príncep, quedaran com a estacionaments lliures.

Imatge

Ciutadella reubica i concentra les trenta meses electorals en set col·legis per garantir l'operatiu de les eleccions

- 20/06/2016 -
Atesa la proximitat temporal de la celebració d'eleccions a Corts Generals (dia 26-06 del 2016) amb les festes de Sant Joan, s'ha procedit a la reubicació de alguns col·legis electorals a Ciutadella. Consulteu la noticia i la informació adjunta per veure si us afecten els canvis a l'hora d' exercir el vostre dret al vot el 26 de juny.

Imatge

L'Ajuntament, a l'abast del mòbil

- 20/06/2016 -
Ciutadella segueix estrenant aplicatius en l'àmbit de les noves tecnologies. Els ciutadans disposen ara també de la possibilitat de descarregar-se una targeta virtual als dispositius mòbils, individualitzada per a cada un dels regidors i amb enllaços a tota la informació important del web. A més, l'aplicació d'incidències urbanes compleix ja sis mesos d'ús al municipi. Consell i ajuntaments en faran, durant les setmanes pròximes, una campanya de difusió.

Imatge

El govern assegura una dotació econòmica per equipar el Teatre des Born

- 17/06/2016 -
La Conselleria de Cultura i Transparència del Govern de les Illes Balears, que dirigeix Ruth Mateu, s'ha compromès que l'assignació pressupostària per a dur a terme l'equipament del Teatre des Born estigui disponible en el decurs de l'exercici econòmic de 2016.

Imatge

Canvis amb motiu de la instal·lació dels firaires durant les festes de Sant Joan a la plaça des Pins

- 16/06/2016 -
Amb motiu de la instal·lació dels firaires durant les festes de Sant Joan diferents trams de vies quedaran tancats al trànsit fins dia 29 de juny. D' altra banda, la parada d’autobusos que donen el servei a les urbanitzacions es trasllada a l'avinguda Josep Mascaró Pasarius; i la parada de taxis es trasllada a l’avinguda Capità Negrete.

Imatge

Assemblea de la Comunitat de Regants Ciutadella Sud

- 15/06/2016 -
Ahir es va celebrar l'assemblea anual de la Comunitat de Regants Ciutadella Sud. La Comunitat de Regants es va constituir l'any 2003 per tal de poder aprofitar l'aigua depurada de l'EDAR Ciutadella sud per al reg agrícola d'una sèrie de finques de la zona, i de la qual l'Ajuntament de Ciutadella forma part com a comuner.

més notícies