Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
Informació d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament desmenteix la comunicació falsa "campanya i control de neteja" que s'ha fet arribar als veïns del nucli antic en nom de la institució

- 22/07/2016 -
El document, que ha estat repartit per persones desconegudes durant aquesta matinada, no va signat per cap regidor, departament ni tècnic. L'Ajuntament recorda que el web oficial, l'adreça electrònica i el Facebook són els canals habituals que empra la institució per fer les comunicacions a la ciutadania, i que tota informació de rellevància pública (avisos) que emet l'Ajuntament s' hi penja sempre.

Imatge

El projecte de reforma del carrer Mallorca, en període d'exposició pública

- 22/07/2016 -
El BOIB (Butlletí Oficial de les Illes Balears) núm. 4351 de dimecres 21 de juliol, publica l'anunci de l'Ajuntament de Ciutadella, sobre la informació pública del projecte de reforma del Carrer Mallorca.

Els ciutadans i les ciutadanes en poden presentar al·legacions i suggeriments fins al proper dilluns 8 d'agost.

Imatge

Desapareix el bust de bronze del filòleg Borja Moll

- 19/07/2016 -
Avui matí, en una hora desconeguda i en unes circumstàncies que hauran de ser investigades per la Policia, ha desaparagut el bust de bronze del filòleg Borja Moll, que romania al pati de Sant Pere, al costat de l'Arxiu Diocesà de Ciutadella.

ajuntament

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 21/07/2016 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de juliol.

Imatge

L'Ajuntament ha posat en marxa la campanya EL TEU ANIMAL, LA TEVA RESPONSABILITAT

- 15/07/2016 -
La iniciativa té com a finalitat millorar la convivència ciutadana mitjançant l'edició de díptics i diverses activitats de conscienciació per tal que tothom pugui gaudir d'uns carrers nets i polits al nostre municipi.

Obert el termini per a demanar l'ús de les instal·lacions esportives municipals per al curs 2016-2017

- 15/07/2016 -
Les entitats i/o els col·lectius que estiguin interessats a utilitzar algunes de les instal·lacions esportives municipals podran presentar la seva sol·licitud fins el 28 de juliol.

Imatge

L'OMIC i el Servei de Defensa del Ciutadà, a la disposició dels afectats pel tancament de les platges

- 14/07/2016 -
Els afectats pel tancament de les platges poden presentar una valoració de danys i perjudicis a l'OMIC i al Servei de Defensa del Ciutadà, ubicats a la planta baixa de l'Ajuntament, per tal que sigui tramitada des del Servei la reclamació pertinent.

Imatge

Les platges de cala en Bosc i sa Caleta obertes de nou al públic

- 13/07/2016 -
Les tasques de neteja del vessament han estat efectives i les darreres analítiques demostren que les aigües estan totalment netes i en perfecte estat pel bany. L’esforç realitzat pels professionals que han conformat l’operatiu ha aconseguit que en poques hores es solucionàs l’emergència.

més notícies