Informació d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament col·labora amb el GOB en el manteniment del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre

- 03/05/2016 -
L'ajut municipal per a 2016 es concreta amb una aportació de 1.000 €, que, sumats a les donacions d'altres administracions i de particulars, i a l'ajuda dels voluntaris permeten el funcionament del centre.
El conveni també preveu celebrar un dia de portes obertes el pròxim 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

Imatge

Durant les properes tres setmanes es repintarà la senyalització horitzontal de les principals vies del nucli urbà

- 29/04/2016 -
A partir de la nit del diumenge 1 de maig l'Ajuntament durà a terme el repintat dels senyals de les principals vies del nucli urbà. Els passos de vianants i les marques viàries centrals seran la prioritat.

En marxa el primer Circuit Inclusiu de Menorca, l'esport a l'abast de tothom

- 27/04/2016 -
El proper dissabte 7 de maig serà inaugurat el Circuit Inclusiu permanent des Pinaret amb una cursa prevista per a les 10 hores del matí amb un recorregut per la natura adaptat per a tothom. Participa-hi, entre tots sumem capacitats.

Imatge

Mesures fitosanitàries obligatòries per lluitar contra la plaga de Morrut Roig (picudo rojo)

- 27/04/2016 -
Una vegada s'ha confirmat la presència de la plaga de morrut roig (picudo rojo) a diverses palmeres de Ciutadella, l’Ajuntament vol informar els ciutadans i empresaris propietaris de palmeres les mesures fitosanitàries obligatòries per lluitar contra aquesta plaga i prevenir-la. En cas de detectar una palmera afectada o tenir-ne alguna sospita ho heu de comunicar immediatament a TRAGSA (971484409 o 618744630 mbercian@tragsa.es)

Imatge

L'Ajuntament adjudica a MarSave el contracte del servei de socorrisme a les platges i la piscina descoberta

- 26/04/2016 -
El nou contracte adjudicat per a la temporada de 2016 inclou millores en el servei de socorrisme, especialment a les platges de la zona nord del municipi, millora les condicions laborals dels treballadors i es fa càrrec del socorrisme de la piscina descoberta

Imatge

Ja es pot sol·licitar l'organització d'actes esportius per al 9 de juliol d'enguany

- 19/04/2016 -
Per tal de confeccionar el programa d'actes esportius del 9 de juliol, organitzat des de l'Àrea d'Esports i que es preveu fer dins el període de l'1 al 17 de juliol, les entitats i els col·lectius que estiguin interessats a organitzar qualsevol acte esportiu dins aquest programa podran presentar la sol·licitud que s'adjunta a les oficines del Pavelló Municipal d'Esports (esports@ajciutadella.org) o a les oficines de l'OAC de l'Ajuntament, fins al dia 20 de maig.

Imatge

Obert el termini per sol·licitar l'ús de la piscina descoberta per al període del juny al setembre

- 18/04/2016 -
Per tal de confeccionar el Pla d'ús i d'ocupació d'aquest estiu 2016 de la Piscina Municipal Descoberta, gestionada per l'Àrea d'Esports, les entitats i els col·lectius que estiguin interessats a utilitzar la instal·lació dins el període d'obertura de juny a setembre podran presentar la sol·licitud adjunta a les oficines del Pavelló Municipal d'Esports (esports@ajciutadella.org) o a les oficines de l'OAC, fins al 16 de maig.

Imatge

Festes al carrer, festers i permisos per a la instal·lació de barres o taulells de bar (Sant Joan 2016)

- 13/04/2016 -
L’Ajuntament ha fet públic que del 15 d’abril al 15 de maig, ambdós inclusivament, es podran sol·licitar els permisos per a fer festers de Sant Joan i festes de carrer durant el vespre de dia 22 de juny vinent. I també per a la instal·lació de barres o taulells de bar.

més notícies