Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
Informació d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament impulsa uns tallers de valors cívics i respecte a les tradicions a les festes de Menorca

- 12/05/2016 -
Potenciar el civisme i el respecte a les tradicions a les festes patronals de Menorca i també a les festes de Sant Joan. Aquest és l’objectiu del taller que ha impulsat l’Ajuntament de Ciutadella i que s’imparteix des de la setmana passada a diferents instituts de secundària.

museu

El Museu des Bastió prepara un programa per al Dia Internacional, el 18 de maig

- 12/05/2016 -
Amb un seguit d’activitats, el Museu Municipal de Ciutadella prepara la commemoració del Dia Internacional dels Museus, que enguany és previst per a dia 18 d’aquest mateix mes. Des de tenir entrada gratuïta a les instal·lacions, a conferències i a exposicions específiques, el programa per a 2016 és variat i atractiu.

Imatge

Aprovació inicial de l'Ordenança municipal reguladora de l'ús de patis interiors

- 11/05/2016 -
Us comunicam que, ahir, dia 10 de maig de 2016, va sortir publicat en el BOIB núm. 59 l'anunci de l'aprovació inicial de l'Ordenança municipal reguladora de l'ús dels patis interiors dels edificis del conjunt històric i artístic per a activitats de bar cafeteria, restaurant i qualsevol altre establiment de restauració que es determini reglamentàriament per llei.

Imatge

Mesures fitosanitàries obligatòries per lluitar contra la plaga de Morrut Roig (picudo rojo)

- 27/04/2016 -
Una vegada s'ha confirmat la presència de la plaga de morrut roig (picudo rojo) a diverses palmeres de Ciutadella, l’Ajuntament vol informar els ciutadans i empresaris propietaris de palmeres les mesures fitosanitàries obligatòries per lluitar contra aquesta plaga i prevenir-la. En cas de detectar una palmera afectada o tenir-ne alguna sospita ho heu de comunicar immediatament a TRAGSA (971484409 o 618744630 mbercian@tragsa.es)

Imatge

El Govern es compromet amb l'Ajuntament a augmentar fins a un global de 60.000€ les ajudes a les escoles públiques del municipi

- 16/03/2016 -
El conseller d'Educació Martí March s'ha compromès amb l'alcaldessa de Ciutadella a millorar l'assignació d'ajudes per a les escoles públiques del municipi. També ha anunciat una inversió de fins a 220.000 euros per escometre la nova coberta de l'escola Joan Benejam, així com l'eliminació de l'amiant i les uralites de les escoles Verge del Toro o els instituts Josep M. Quadrado i Maria Àngels Cardona, entre d'altres.

Imatge

L'Ajuntament de Ciutadella s'adhereix a l'Hora del Planeta

- 15/03/2016 -
El dissabte 19 de març, de 20.30 a 21.30 h, l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca conjuntament amb el Consell Insular i Govern Balear,s'uniran a milions de persones en tot el planeta per a celebrar l'Hora del Planeta de WWF. Per aquest motiu, s'apagarà l’enllumenat ornamental de la façana de l’Ajuntament, el de la façana del Consell i el de la Catedral durant una hora, a part de petites actuacions simbòliques davant la seu del consell a Ciutadella, per a mostrar el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic.

Imatge

Reconeixement col·lectiu a les 'Dones de prop'

- 07/03/2016 -
L'Ajuntament impulsa la implicació i la participació de la ciutadania en un homenatge col·lectiu a les dones de prop, les de la ciutat. L'objectiu és valorar i agrair-los la seva dedicació, anònima i silenciosa, a la millora de la ciutat i al benestar de les persones. Tothom que hi vulgui participar ho pot fer enviant fotografies de les dones que vulgui homenatjar

Imatge

L’Ajuntament signa amb el Consell un conveni per finançar les obres de millora del paviment del camí de Son Saura

- 07/03/2016 -
La titularitat d’aquest camí objecte d’actuació és de l’Ajuntament de Ciutadella. L’obra del conveni serà finançada en un 50 % per la institució insular, i l’altre 50 % per l’Ajuntament. El cost total de l’actuació és de 144.800 euros.

més notícies
Últimes actualitzacions
 


Properes activitats
anar a l'agenda