Carpeta Ciutadana
 
Certificat de resident per a viatjar
 
Queixes i suggeriments
 
Obres a Ciutadella
 
Tèlefons i adreçes
 
Llistat d'entitats
 
Guia de Comerços
 
Sant Joan
 

Últimes Notícies

Pròximes activitats
 
taller Taller de parper maixé 1 i 3 de desembre

Punt Cultural Punt Cultural Desembre 2015

divernadal Diver Nadal Tallers Infantils al CMAC
Del 23 de desembre al 7 de gener

Llistat de publicacions
 
Imatge

Campanya de joguines 2015: ajuda solidària als reis mags; col·labora-hi

- 28/11/2015 -
De l'1 al 18 de desembre, Creu Roja, amb el suport de l'Ajuntament de Ciutadella, engega la campanya de recollida de joguines. De nou, l'objectiu és que cap fillet ni cap filleta de 0 a 12 anys, de famílies en situació de vulnerabilitat, quedi sense joguines durant les festes nadalenques.

Imatge

Tots en marxa pel clima

- 27/11/2015 -
Ciutadella acull l'acte culminant de la campanya 29N, Menorca Marxa pel Clima. De casa a París, i que consistirà en una excursió reivindicativa des de la plaça de la Catedral i fins al parc solar fotovoltaic de Son Salomó. La trobada serà a les 9.30 hores.

Imatge

Les persones grans gaudiran de la teràpia assistencial amb animals al geriàtric municipal

- 26/11/2016 -
Un any més la residència geriàtrica municipal de Ciutadella inicia aquests dies la teràpia assistida amb animals.Ho farà, com en ocasions anteriors, amb na Brida, una cussa pigall ensinistrada i dirigida pel veterinari Agustí Mercadal. Aquesta és una més de les teràpies no farmacològiques que el Patronat de l'Hospital desenvolupa amb l'objectiu de promoure les funcions sensorials, psicosocials, emocionals, motivacionals, cognitives i físiques dels residents

Imatge

L'Ajuntament encarrega la revisió del Pla Director de Sant Joan i del Pla d'Autoprotecció dels Jocs des Pla

- 25/11/2015 -
L’Ajuntament de Ciutadella ha adjudicat aquest matí les tasques de revisió del Pla Director de les Festes de Sant Joan i del Pla d’Autoprotecció dels Jocs des Pla. La junta de govern ha encarregat aquesta tasca a Asepeyo, per un import de 11.724 euros (IVA inclòs).

Imatge

Convocatòria del Taller d'Agenda Local 21: un òrgan de participació ciutadana

- 24/11/2015 -
El proper dijous, dia 26, a les 20 h i a la sala de reunions de Turisme de l’Ajuntament de Ciutadella, se celebra la 50a sessió del Taller d’Agenda Local 21 de Ciutadella. Recordam que tothom qui vulgui (entitat, associació, ciutadà...) pot assistir-hi.

Imatge

Trenquem el silenci: Ciutadella sense violència de genere

- 24/11/2015 -
L'Àrea de Formació de l'Ajuntament de Ciutadella fa una crida a la població per sumar-se a la lluita contra la violència de gènere. A les sales dels Cinemes Canal Salat es projectaran peces referides a la violència masclista, amb l'entrada lliure (20.30 h). Són aquestes: "Silencios", "¿Te vas?", "Una nit", "Transilvània" i "Absolutamente personal".

Imatge

Declaració institucional de rebuig a la violencia contra les dones

- 23/11/2015 -
Per unanimitat, la corporació en Ple ha aprovat una declaració institucional de rebuig a la violència contra les dones. El document ha estat tractat en el curs d’un plenari extraordinari.

Imatge

L'Ajuntament de Ciutadella recorda la importància de no llençar l'oli emprat per la pica

- 23/11/2015 -
Cal saber que 1 l. d'oli pot arribar a contaminar 1000 l. d'aigua. Per açò, l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca avisa sobre la importància de no llençar l’oli de cuina emprat per la pica, ja que, a més de provocar avaries a la xarxa de clavegueram i a les estacions de bombeig, dificulta el procés de depuració de les aigües residuals que, recordem-ho, una vegada depurades, van a parar a la mar.

Imatge

La transcendència de la figura de Pere Cortès Moll, un pioner de l'empresa emprenedora

- 23/11/2015 -
Amb l'assistència de més de seixanta descendents, divendres passat la corporació municipal de Ciutadella va retre un homenatge a la figura del fill il·lustre Pere Cortès Moll, de qui es compleix enguany el centenari de la defunció el 1915.

Imatge

Fillets i filletes de Ciutadella participen a la quarta edició del Parlament Infantil

- 23/11/2015 -
El comitè d’UNICEF Balears, l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor i el Parlament de les Illes Balears van organitzar divendres l’acte central de la primera Setmana de la Infància, que va tenir com a protagonistes els més joves en el marc de la quarta edició del Parlament Infantil. Hi participaren quatre infants de Ciutadella.

Més Notícies

Esports

Com contactar-hi:

Àrea d’Esports
Trav. Ctra. General s/n
07760 Ciutadella de Menorca
Tel: 971 48 07 03
A/e: esports@ajciutadella.org


 

Activitats esportives
Municipals
 Instal·lacions
esportives
 Gabinet de
medicina esportiva
 Eduquem
amb l'Esport
 
Ciutadella de Menorca