Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Castellano
LOGO
Informaciones destacadas
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament hissarà demà la bandera irisada per a commemorar la jornada de l'orgull LGTIB

- 27/06/2017 -
Demà, dia 28, dedicat per les Nacions Unides com a jornada de l’orgull LGTBI (lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals), la casa consistorial de Ciutadella farà exhibició de la bandera irisada (també anomenada de l’arc de Sant Martí) com a símbol de respecte als drets de les persones que pertanyent a aquells col·lectius.

Imatge

Uns jocs nets i puntuals per a la història

- 24/06/2017 -
Carreres netes, agilitat i prou respecte al pas dels cavalls han aconseguit que els Jocs des Pla de 2017 hagin de passar als annals de Sant Joan com uns dels que més han observat els horaris, i els que, fet i fet, s'han desenvolupat amb un número petit, per no dir insignificant, d'incidències, en els darrers temps.

Imatge

El Caragol des Born fa vibrar Ciutadella

- 23/06/2017 -
L'espectacularitat del Caragol des Born de les festes de Sant Joan, una vegada més, ha quedat palesa amb l'entrada al galop del caixer senyor substitut del bienni, Gabriel de Salort Sintes, i rere la seva empremta, la del caixer capellà Joan Camps. L'acte ha comptat en el seu moment de més afluència amb prop de 28.000 persones,

Imatge

L'Ajuntament reivindica els drets de les persones refugiades

- 20/06/2017 -
 L'Assemblea de les Nacions Unides té determinat, des del 2001 la data del 20 de juny com el Dia Mundial dels Refugiats. La corporació municipal fa seva la petició de l'associació menorquina que reivindica els drets dels refugiats, i ha fet exhibir al balcó de la casa consistorial una pancarta al·lusiva a la situació de riuades de persones que es veuen forçades a cercar refugi per raons de guerres o persecucions ideològiques.

Imatge

Comencen les obres de pavimentació del carreró Murillo

- 19/06/2017 -
L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Juan Mora SA les obres menors de pavimentació del carreró que connecta la carretera de Cap d’Artrutx amb els carrers Velázquez, Murillo i el camí de sa Caleta per un import total de 9.875,72 €.

Imatge

La Comitiva des be visita l'Ajuntament en l'inici de les festes de Sant Joan 2017

- 18/06/2017 -
Una multitudinària i alegre rebuda de la Comitiva des be a la casa consistorial ha donat el tret de sortida de les festes de Sant Joan de 2017. Aquest diumenge, acomplint curosament la tradició protocol·lària, el Saló Gòtic ha obert les portes de bat a bat per iniciar la tanda de visites domiciliàries de la Junta de Caixers i l'homo des be per formalitzar la Convidada a les qualcades del 23 i 24 de juny vinent.

Imatge

Ciutadella avanza en la recuperació del Centre de Dia per a malalts d'Alzheimer i altres trastorns cognitius

- 16/06/2017 -
Ajuntament i Consell signen un conveni de col·laboració per a l'adquisició i la dotació de l'equipament del servei municipal de promoció de l'autonomia personal. La institució insular aporta 40.000 euros perquè Ciutadella compti amb un nou centre de dia per a malalts d'Alzheimer i altres trastorns cognitius. El nou centre està previst que sigui una realitat a final d'enguany.

Imatge

L'Ajuntament vol la implicació del Govern per a tenir l'aigua dessalada a un cost raonable, ja que la manca de canalitzacions en condiciona el preu

- 14/06/2017 -
L'equip de govern de l'Ajuntament vol la implicació del Govern de les Illes Balears per tenir l'aigua dessalada a un cost raonable perquè, ara per ara, les mancances de canalització en condicionen el preu que podria assumir Ciutadella. Recorda que l'escenari màxim possible, tenint en compte les circumstàncies actuals, és d'un consum de 750.000 m3/anuals el que podria implicar assumir uns preus més alts que amb un consum més elevat d' aigua dessalada i que tècnicament, ara per ara, no és possible per les condicions de la infraestructura i la falta de canalitzacions. 

más noticias
Últimas actualizaciones
 
28

JUN
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per ampliac ió d'activitat de restaurant al pati interior a Plaça dels Pins, 46
27

JUN
Resolució de les al·legacions presentades contra la resolució que estableix la llista d'aspirants aprovats a la borsa de caps de jardiners.
27

JUN
NOTIFICACIONS WHATSAPP
27

JUN
Contrato de servicios de asistencia técnica para la redacción del proyecto y dirección facultativa de las obras de reforma del teatro des Born de Ciutadella de Menorca.
26

JUN
Notícies de Sant Joan 2017
26

JUN
Grans Esdeveniments Culturals 2017
26

JUN
Grans Esdeveniments Culturals 2017
26

JUN
Grans Esdeveniments Culturals 2017
26

JUN
Grans Esdeveniments Culturals 2017
26

JUN
Grans Esdeveniments Culturals 2017
26

JUN
Grans Esdeveniments Culturals 2017
26

JUN
Contrato de servicio de vigilancia, salvamento, socorrismo e información de las playas del municipio de Ciutadella de Menorca y la piscina descubierta municipal para la temporada 2017
22

JUN
Sant Antoni
22

JUN
Fiestas
21

JUN
PEI_principal
21

JUN
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra sense projecte d'adequació de nau per a magatzem i venda a l'engròs de souvenirs a C/ Industrials, 25-Bis (POICI)
21

JUN
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra sense projecte consistents en formació de bany de comerç de venda de productes alimentaris a Plaça Llibertat, 9
20

JUN
Informació per al ciutadà
20

JUN
Web oficial de les festes de Sant Joan 2017
20

JUN
Informació relativa a les festes


 
Próximas actividades
ir a la agenda