Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Castellano
LOGO
Información de actualidad
Llistat de publicacions
 
Imatge

L' art urbà arriba al CMAC

- 27/06/2016 -
Per a joves d'entre 14 i 20 anys. Del 12 al 15 de juliol, de 17.30 a 20 h. Us agraden els grafits?
Us proposam des de dissenyar i sintetitzar una imatge fins a la realització de la plantilla i la investigació dels diferents efectes que es poden aconseguir amb els esprais. Imparteix el curs la il·lustradora Anna Cabassa, i té un preu de 20 euros.

Imatge

L'Ajuntament demana un docent dedicat a l'atenció de fillets amb TEA

- 22/06/2016 -
L'Ajuntament sol·licitarà a la Conselleria d’Educació que doti Menorca, ja per al curs 2016-17, amb un docent amb dedicació exclusiva per a donar suport a la singularitat de les respostes educatives dels infants amb TEA, que garanteixi la necessària orientació educativa al professorat i als orientadors implicats.

Imatge

Els equips de neteja viària es renoven

- 21/06/2016 -
L'Ajuntament de Ciutadella ha incorporat tres nous vehicles al servei de neteja viària. L'ús d'aquests nous models permetrà ampliar la neteja amb aigua per tot el nucli urbà.

Imatge

L'Ajuntament, a l'abast del mòbil

- 20/06/2016 -
Ciutadella segueix estrenant aplicatius en l'àmbit de les noves tecnologies. Els ciutadans disposen ara també de la possibilitat de descarregar-se una targeta virtual als dispositius mòbils, individualitzada per a cada un dels regidors i amb enllaços a tota la informació important del web. A més, l'aplicació d'incidències urbanes compleix ja sis mesos d'ús al municipi. Consell i ajuntaments en faran, durant les setmanes pròximes, una campanya de difusió.

Imatge

El govern assegura una dotació econòmica per equipar el Teatre des Born

- 17/06/2016 -
La Conselleria de Cultura i Transparència del Govern de les Illes Balears, que dirigeix Ruth Mateu, s'ha compromès que l'assignació pressupostària per a dur a terme l'equipament del Teatre des Born estigui disponible en el decurs de l'exercici econòmic de 2016.

Imatge

Canvis amb motiu de la instal·lació dels firaires durant les festes de Sant Joan a la plaça des Pins

- 16/06/2016 -
Amb motiu de la instal·lació dels firaires durant les festes de Sant Joan diferents trams de vies quedaran tancats al trànsit fins dia 29 de juny. D' altra banda, la parada d’autobusos que donen el servei a les urbanitzacions es trasllada a l'avinguda Josep Mascaró Pasarius; i la parada de taxis es trasllada a l’avinguda Capità Negrete.

Imatge

Assemblea de la Comunitat de Regants Ciutadella Sud

- 15/06/2016 -
Ahir es va celebrar l'assemblea anual de la Comunitat de Regants Ciutadella Sud. La Comunitat de Regants es va constituir l'any 2003 per tal de poder aprofitar l'aigua depurada de l'EDAR Ciutadella sud per al reg agrícola d'una sèrie de finques de la zona, i de la qual l'Ajuntament de Ciutadella forma part com a comuner.

Imatge

Comencen les obres de reconstrucció del mur del camp municipal de Son Marçal

- 07/06/2016 -
Aquest dilluns s'han iniciat les obres de reconstrucció d'un mur de contenció a l'estadi municipal de Son Marçal. Arran d'una reunió mantinguda amb els membres de la junta que gestiona el camp municipal, es va acordar aquesta data com la més idònia per iniciar les obres. El cost de l' actuació està previst 61.552€. euros.

más noticias