· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Castellano
LOGO
 

Foto Principal
01/01/1900
 
Informaciones de actualidad
Llistat de publicacions
 
Imatge

Convocatòria del Ple de l' Ajuntament

- 21/01/2019 -
 L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple de gener . Accediu a la informació per a consultar l' ordre del dia de la sessió.

Imatge

Ciutadella acull la presentació de la campanya #EuandME i el primer debat del cicle 'Connecta amb Europa' del 2019

- 21/01/2019 -
El 2019 és any d'eleccions europees i Menorca tindrà l'oportunitat d'implicar-se en el debat sobre el futur de la UE amb un esdeveniment que inclourà la projecció de cinc curtmetratges de directors europeus, i que tracten sobre drets i oportunitats a la UE i un diàleg obert a tots els ciutadans. L'acte ‘Europa connecta amb Ciutadella’ tindrà lloc el divendres 25 de gener a les 19.30h a Can Saura.

Pilar Benejam, nova filla il·lustre, proclama l’educació com a base per a l’equitat i el respecte als drets de les persones

- 17/01/2019 -
Respectar els drets de les persones per assolir una veritable equitat és el fet que rau en l’essència de l’educació. Aquest és un dels missatges que Pilar Benejam va transmetre al públic que va voler acompanyar-la en la cerimònia de proclamació com a filla il·lustre de Ciutadella,que va tenir lloc la vigília de Sant Antoni, el passat dia 16.

Imatge

Obert el termini d'inscripció per a la desfilada de carrosses del carnaval
2019

- 14/01/2019 -
El termini d’inscripció per participar en la desfilada de carrosses del carnaval 2019 al nostre municipi romandrà obert fins al dia 15 de febrer. Enguany, la proposta temàtica del carnaval 2019 és «Ciutadella ciutat olímpica», fet que transformarà la ciutat per convertir-se en l’escenari idoni.

Inici de les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano

- 08/01/2019 -
 Aquesta setmana s'iniciaran les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano, afectant un tram entre el carrer Ruiz i Pablo i la rotonda de la Platja Gran. Per aquest motiu, mentre durin les obres, els vehicles que circulin pel Passeig Marítim seran desviats pel carrer Doctor Camps, en direcció al carrer República Argentina i Mallorca. El termini d'execució calculat és d'un mes.

Imatge

Abierto el plazo de 45 días hábiles de exposición pública del nuevo PGOU de Ciutadella

- 08/01/2019 -
El Butlletí Oficial de les Illes Balearsha publicado hoy la aprobación inicial del PGOU. Con el anuncio se inician los 45 días hábiles de exposición pública. En el web municipal tenéis toda la documentación relativa al Pla General y al Pla de Ordenación Detallada.

Iniciades les obres al carrer del Roser, amb una previsió de durada de tres mesos

- 08/01/2019 -
Les obres de millora de la xarxa de clavegueram, aigües pluvials i aigua potable en el carrer del Roser ja han començat, i es perllongaran durant els propers tres mesos. L'obra va ser adjudicada a l'empresa Construcciones Olives per un import de 105.990 euros, la qual cosa ha suposat una reducció de mil euros sobre la licitació.

Imatge

L’Ajuntament tanca 2018 amb 3.200 usuaris al WhatsApp municipal i un increment del 6 % de les visites al web municipal

- 09/01/2018 -
 El WhatsApp d’informació municipal s’ha consolidat com el canal de comunicació més efectiu de l’Ajuntament de Ciutadella. Un total de 3.200 persones estan donades d’alta al servei. Els usuaris reben als seus dispositius mòbils informacions diverses d’activitats, de notícies d’interès i també avisos i incidències. Recordeu que podeu donar-vos d' alta enviant un whatsapp al 699 792 133.

más informaciones
Grandes eventos
Últimas actualizaciones
 
22

ENE
Oferta d'ocupació en col·laboració amb el SOIB per la contractació d'un/a oficial llauner, al Servei de la Brigada Municipal
22

ENE
Moció del Grup Municipal UPCM d’instar el Govern Balear que modifiqui la normativa de Ports
22

ENE
Moció del Grup Municipal Popular relativa al control de la processionària al municipi de Ciutadella
22

ENE
Moció del Grup Municipal Popular relativa a la caldera d’aigua calenta de l’Escorxador Municipal
22

ENE
Moció del Grup Municipal Popular relativa a l'estat de l'enllumenat públic
21

ENE
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per reforma i canvi d’ús d’edifici per convertir-lo en Hotel d’interior a C/ Sant Sebastià, 9-11
10

ENE
Aprovació inicial del PGOU de Ciutadella de Menorca
09

ENE
Expedient a tràmit d’informació pública respecte Instal·lació i obres de reforç estructural, piscina i reformes de l’Hotel Cala en Bosch a C/ Via de Circumval·lació de la urbanització Cala en Bosch.
09

ENE
Expedient a tràmit d’informació pública respecte instal·lació i obres d’ascensor i reformes a l’Hotel Cala Blanca a Av. de Ponent de la urbanització Cala en Blanca, pol. C.
09

ENE
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i obres amb projecte consistents en legalització de conversió de dos apartaments en locals i unió a un local a C/ de sa Península, Bloc A de la urb. Son Xoriguer
09

ENE
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i obres amb projecte consistents en acondicionaments de local per magatzem de farmàcia a C/ Eivissa, 54-baixos
09

ENE
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obres amb projecte consistents en hotel apartaments de 4 estrelles a Via de Circumval·lació, 6 de la Urb. Cala en Bosc.
20

DIC
Moció UPCM amb relació als costs dels diferents plans de les festes de Sant Joan
20

DIC
Precs i/o preguntes al Ple de desembre
20

DIC
Precs i/o preguntes al Ple de desembre
04

DIC
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per activitat de clínica dental a C/ Murada d’Artrutx, 16.
04

DIC
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per la reforma del col·legi N.S. de la Consolació perinserció del 2n cicle infantil a C/ Mare Molas, 2
04

DIC
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per projecte modificat de cafeteria a C/ dels Sabaters, parc. 61/62 i 57bis i part 56 bis
03

DIC
Convocatòria per a l'assignació de l'ús privatiu d'una parcel·la d'hort a l'hort urbà sa Vinyeta dirigida a persones a títol individual
03

DIC
Convocatòria per a l'assignació de l'ús privatiu d'una parcel·la d'hort a l'hort urbà sa Vinyeta dirigida a entitats sense ànim de lucre.

 
Próximas actividades
ir a la agenda Separar ens uneix