Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Castellano
LOGO
Información de actualidad
Llistat de publicacions
 
Imatge

El projecte de reforma del carrer Mallorca, en període d'exposició pública

- 22/07/2016 -
El BOIB (Butlletí Oficial de les Illes Balears) núm. 4351 de dimecres 21 de juliol, publica l'anunci sobre la informació pública del projecte de reforma del Carrer Mallorca. Els ciutadans i les ciutadanes en poden presentar al·legacions i suggeriments fins al proper dilluns 8 d'agost.

A més, l'Ajuntament a previst per dilluns, 1 d' agost, a les 13 h una trobada en el Punt Jove amb els enginyers municipals responsables del projecte, la batlessa i el regidor de manteniment i millora de la via publica per tal de que aquelles persones que vulguin puguin informar-se amb més detall i fer-hi aportacions.

ajuntament

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 21/07/2016 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de juliol.

Imatge

L'Ajuntament ha posat en marxa la campanya EL TEU ANIMAL, LA TEVA RESPONSABILITAT

- 15/07/2016 -
La iniciativa té com a finalitat millorar la convivència ciutadana mitjançant l'edició de díptics i diverses activitats de conscienciació per tal que tothom pugui gaudir d'uns carrers nets i polits al nostre municipi.

Imatge

L'OMIC i el Servei de Defensa del Ciutadà, a la disposició dels afectats pel tancament de les platges

- 14/07/2016 -
Els afectats pel tancament de les platges poden presentar una valoració de danys i perjudicis a l'OMIC i al Servei de Defensa del Ciutadà, ubicats a la planta baixa de l'Ajuntament, per tal que sigui tramitada des del Servei la reclamació pertinent.

Imatge

L' equip de govern de Ciutadella fa balanç públic del primer any de mandat

- 08/07/2016 -

L'equip de govern de Ciutadella, que formen PSM-Mes per Menorca, PSOE i Gent x Ciutadella, ha fet balanç avui del primer any de govern a l'Ajuntament. Sobre els compromisos adquirits als acords del canvi, signats pels tres partits ara fa un any, s'ha fet repàs davant dels mitjans de comunicació de les mesures assolides durant aquest temps.L'equip de govern de Ciutadella, que formen PSM-Mes per Menorca, PSOE i Gent x Ciutadella, ha fet balanç avui del primer any de govern a l'Ajuntament. Sobre els compromisos adquirits als acords del canvi, signats pels tres partits ara fa un any, s'ha fet repàs davant dels mitjans de comunicació de les mesures assolides durant aquest temps.

Imatge

S'aprova inicialment el Projecte de millora del primer tram del carrer Mallorca

- 06/07/2016 -
Aquest dimecres s'ha aprovat inicialment, per Junta de Govern, el projecte de millora del carrer Mallorca, en el tram comprès entre el carrer Bisbe Juano i el carrer Bisbe Comes.

Imatge

Crida per rebre donacions de sang

- 06/07/2016 -
Més de 3.000 persones necessitaran sang aquest estiu en operacions, tractaments, urgències i accidents. Així ho estimen les autoritats de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, raó per la qual han fet una crida general, per intentar augmentar les donacions amb vista a les properes setmanes.

Imatge

Jornada de Portes Obertes al jaciment del cap costaner de Cala Morell

- 06/11/2015 -
Demà dissabte tindrà lloc una jornada de portes obertes al jaciment del cap costaner de Cala Morell. Lloc de trobada: 10 h al pàrquing de l'entrada de la urbanització de Cala Morell. 10.30 h al jaciment

más noticias