Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Castellano
LOGO
Información de actualidad
Llistat de publicacions
 
Imatge

Devuit comerços participen aquest cap de setmana en la sisena edició de la Fira d'Estocs

- 26/09/2016 -
És l'hora de les oportunitats. Visita la Fira d'Estocs de Ciutadella.Divendres i dissabte de 10 a 21 h i diumenge de 10 a 20 h, a la Sala Polivalent del Canal Salat, hi trobaràs moltes gangues. A més hi haurà un espectacle a càrrec de Veri Veri Bum (dissabte, 19h) i una atracció ecològica de cavallets de fira (diumenge).

Imatge

L'Ajuntament tramita la continuïtat del programa d'ocupació per als treballadors a l'atur de més edat

- 23/09/2016 -
L'Ajuntament de Ciutadella ha demanat una nova subvenció al SOIB destinada a finançar projectes de millora de l'ocupabilitat dels treballadors desocupats de més edat de la qual es preveu el cofinançament en un 50%. El projecte aprovat té per nom 'Ciutadella per la comunitat' i suposarà una oportunitat de feina per a dotze persones.

"El secret de Ciutadella", en el Dia Mundial del Turisme

- 21/09/2016 -
L'Ajuntament ha preparat, per celebrar el Dia Mundial del Turisme 2016, una visita dramatitzada pels carrers de la ciutat, amb el nom "El secret de Ciutadella". Aquesta visita, que és gratuïta, tindrà lloc el dimarts 27 de setembre; a les 11 h en anglès, i a les 19 h en castellà.

Imatge

Ciutadella se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

- 20/09/2016 -
Demà dimecres, dia 21, se celebren a Ciutadella alguns actes dins la Setmana Europea de la Mobilitat, en col·laboració amb el Consell Insular de Menorca i l'empresa Sorenoid.

Imatge

Tallers de famílies amb joves a la preadolescència i a l'adolescència

- 20/09/2016 -
Tres tallers de debat i de coneixement sobre temes que afecten les famílies amb fills en edats joves són els que es desenvoluparan al llarg del darrer trimestre de 2016, organitzats per l’Àrea d’Educació i de Projecte de Ciutat de Ciutadella de l'Ajuntament

Imatge

A punt l’oferta del Punt Jove per al curs 2016-17

- 15/09/2016 -
El servei municipal Punt Jove de l’Ajuntament de Ciutadella ha fet pública la previsió d’activitats per al proper quadrimestre de 2016. Es conforma amb un seguit de propostes que tindran caràcter setmanal, i, d’altres, amb caràcter únic.El contacte és al carrer Mallorca, 67, baixos, de Ciutadella; o a l'adreça puntjove@ajciutadella.org

Imatge

El programa Obrint Portes 2016-17, en marxa

- 08/09/2016 -
La divuitena edició del programa Obrint Portes 2016-2017, que es va presentar ahir per als centres escolars del municipi, es desplegarà a través de sis grans àrees: cultura i patrimoni; democràcia i participació; tolerància i igualtat; emocions; medi ambient; i salut.En total oferirà quaranta-set tallers.

Esport infantil per a tothom, la nova proposta esportiva de l'Ajuntament

- 01/09/2016 -

L'Ajuntament presenta per la temporada esportiva d'enguany una nova proposta que preten conviure amb l'actual oferta que clubs, entitats i empreses ofereixen als nostres fillets i filletes en edat escolar.L'Ajuntament presenta per la temporada esportiva d'enguany una nova proposta que preten conviure amb l'actual oferta que clubs, entitats i empreses ofereixen als nostres fillets i filletes en edat escolar.

más noticias
Últimas actualizaciones
 


 
Próximas actividades
ir a la agenda