Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Castellano
LOGO
Información de actualidad
Llistat de publicacions
 
Imatge

Una conferència de Fernando Tobías inaugura la dissetena edició del programa de Treball amb Famílies

- 21/01/2017 -
El professor Fernando Tobías inaugurarà dijous que ve, dia 26 de gener, a les 20h, al saló d'actes del IES Quadrado la dissetena edició del programa de Treball amb Famílies. Aquest programa va adreçat als pares i a les mares amb infants 0 a 18 anys i és un espai de trobada per les famílies. És totalment gratuït.

Imatge

Les obres del projecte de millora del carrer Mallorca començaran el dilluns 30 de gener

- 20/01/2017 -
La data prevista d’inici de les obres de la primera fase del projecte de millora del carrer Mallorca és el dilluns 30 de gener del 2017. Es preveu un període aproximat d'execució de quatre mesos. El tram afectat per aquesta primera fase comprèn des dels carrers Bisbe Comes i Ferreries fins al carrer Bisbe Juano. L'aturada de busos de la plaça dels Pins es traslladarà al carrer Mascaró Pasarius (via Perimetral).


Imatge

Ciutadella celebra l'acte institucional de Sant Antoni, especialment dedicat enguany al públic infantil

- 16/01/2017 -
En una sessió municipal solemne per commemorar la Diada del Poble de Ciutadella, festa de Sant Antoni, la corporació municipal ha quedat reservada enguany al públic infantil i juvenil, en una experiència sense precedents que ha omplert el Saló Gòtic d’edats menudes.

Ciutadella invertirà 78.200 € en la millora del paviment del camí de la Vall

- 16/01/2017 -
L’Ajuntament invertirà prop de 78.200 € en el camí d’accés a la platja de la Vall per millorar la capa de paviment asfàltic en els dos trams del vial que es troben en més mal estat. El projecte redactat pels serveis tècnics municipals i es va aprovar en la darrera sessió de la Junta de Govern

Imatge

L'Ajuntament col·labora amb les ECU del municipi en la millora de les instal·lacions

- 16/01/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella, conscient de la bona feina que duen a terme les ECU de Son Blanc i de Cala Morell en el manteniment de les infraestructures de les urbanitzacions respectives, ha decidit portar a terme petites inversions de millora, seguint les peticions de les associacions de veïns que les conformen.

tocs

Tot preparat per a celebrar la festivitat de Sant Antoni

- 13/01/2017 -
El poble de Ciutadella i l'Administració municipal ja tenen enllestits els preparatius principals per reviure, aquest dimarts que ve les tradicions de Sant Antoni, patró i Diada de Menorca.

Imatge

Maó i Ciutadella acorden establir noves vies de cooperació

- 10/01/2017 -
Conxa Juanola i Joana Gomila, alcaldesses de Maó i Ciutadella respectivament, van mantenir la setmana passada una reunió en què es van tractar temes d'interés comú, fet que vol ser un costum establert de relacions intermunicipals al llarg de tot el que queda de mandat

Imatge

L'Ajuntament posarà en marxa el febrer el projecte 'aquesta és la teva oportunitat' per a joves qualificats

- 09/01/2017 -
Un total de 14 joves amb estudis superiors podran tenir una experiència professional de 9 mesos a l'Ajuntament de Ciutadella en l’àmbit de la seva titulació, mitjançant un contracte de pràctiques, en dur a terme diferents obres o serveis d’interès general i social en diversos serveis amb l’objectiu de facilitar la seva incorporació al mercat laboral.

más noticias
Últimas actualizaciones
 


 
Próximas actividades
CARANVAL 2017 - LA MENORCA TALAIÒTICA

ir a la agenda