Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Castellano
LOGO
Información de actualidad
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament presenta l'avançament del nou Pla general d'ordenació urbana de Ciutadella i fa una crida a la participació

- 14/10/2016 -

L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyada per una representacío dels grups municipals que formen l'equip de govern, ha fet avui una roda de premsa per donar a conèixer un avançament del planejament territorial i urbanístic del municipi.L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyada per una representacío dels grups municipals que formen l'equip de govern, ha fet avui una roda de premsa per donar a conèixer un avançament del planejament territorial i urbanístic del municipi.

Imatge

La Mitja Marató de Menorca més solidaria que mai

- 26/10/2016 -

La prova, que es disputarà aquest diumenge 30 d’octubre a partir de les 10 hores a la plaça des Born, arriba a la 16a edició i dóna suport enguany a dues causes socials: el rebuig cap al maltractament de la dona i la promoció de l’entrega solidària d’aliments per als Serveis Socials de l’Ajuntament.La prova, que es disputarà aquest diumenge 30 d’octubre a partir de les 10 hores a la plaça des Born, arriba a la 16a edició i dóna suport enguany a dues causes socials: el rebuig cap al maltractament de la dona i la promoció de l’entrega solidària d’aliments per als Serveis Socials de l’Ajuntament.

Imatge

El sanejament de Cala Morell, un projecte hidràulic de gran importància, a finançar amb la taxa turística

- 25/10/2016 -
Prou importància social tenen els projectes hidràulics que Ciutadella ha presentat al Govern autonòmic per a rebre algun finançament procedent dels fons de la taxa turística.El més important afectaria el sanejament de Cala Morell amb un cost total de 973.000€.

Imatge

El Consell Infantil de l'Ajuntament estrena curs amb un debat sobre l'assejament escolar

- 25/10/2016 -
El proper 2 de novembre, a les 18 h, es constituirà el primer Consell Infantil de l'Ajuntament de Ciutadella d'aquest curs escolar 2016/17. En aquesta ocasió, el Consell hi tractarà el tema de l'assetjament escolar.

Ciutadella presenta al Govern Balear els projectes susceptibles de ser finançats amb els ingressos de la taxa turística

- 24/10/2016 -

Entre un seguit de projectes de millora turística, de sanejament i de recuperació patrimonial, Ciutadella vol enviar al Govern Balear un ambiciós projecte de restauració de les antigues estructures del reial alcàsser, avui integrat a la casa consistorial.<br/>
 Entre un seguit de projectes de millora turística, de sanejament i de recuperació patrimonial, Ciutadella vol enviar al Govern Balear un ambiciós projecte de restauració de les antigues estructures del reial alcàsser, avui integrat a la casa consistorial.

Imatge

El ciclista ciutadellenc Albert Torres revalida el titol d' Europa de Madison i conclou un brillant europeu a París

- 23/10/2016 -
El ciclista ciutadellenc Albert Torres ha revalidat junt amb Sebastián Mora el títol de Madison al Campionat d' Europa de ciclisme en pista i conclou d'aquesta manera un excepcional europeu en què també ha aconseguit la medalla d'or en la prova Omnium. L'Ajuntament, de nou, en nom de tota Ciutadella, s'emplena d'orgull de contar entre els seus nadius amb un dels ciclistes més importants del moment.

Imatge

L'Ajuntament felicita Albert Torres pel seu títol europeu en la prova d'Omnium

- 22/10/2016 -
L'esportista ciutadellenc Albert Torres s'ha proclamat campió d'Europa absolut en la prova d'Omnium, als campionats de Ciclisme en Pista que tenen lloc aquests dies al velòdrom de Saint-Quentin-en-Yvelines, a París. L'Ajuntament, en nom de tota Ciutadella, li ha transmès l'enhorabona pel seu nom èxit, al que, de ben segur en seguiran d'altres.

Imatge

L'Ajuntament fa un reconeixement als funcionaris Joan León i Esperança Català en motiu de la seva jubilació

- 21/10/2016 -
Amb una àmplia representació de treballadors i treballadores de tots els serveis i les àrees, l'Ajuntament de Ciutadella ha fet el comiat laboral de dos funcionaris amb una llarga història de servei a l'Administració municipal: Joan León Vivó i Esperança Català Monjo.

más noticias
Últimas actualizaciones
 


 
Próximas actividades
ir a la agenda