· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

PROPOSTES PER A VOTACIÓ

caption
TÍTOL DE LA PROPOSTA DESCRIPCIÓ IMPORTÀNCIA PRESSUPOST

1. Millora de l’asfalt a la plaça des Born

La proposta consisteix a reasfaltar el tram de la plaça des Born que actualment està en mal estat. És a dir, el que afecta la zona entre el Cercle Artístic i el mirador, una zona molt curta però amb clots i bonys.
 

La proposta no comporta una gran inversió i, tan visualment com físicament, es notarà la millora per a tots els ciutadans i turistes.

40.000

2. Eliminar el cablejat de façanes al centre històric

El centre històric de Ciutadella és ple de cablejat que discorre per façanes, fins i tot en carrers on ja estan habilitades les caixes de distribució i les canalitzacions soterrades. Estaria molt bé començar a soterrar el cablejat en els llocs on sigui més econòmic i viable (fins arribar als 40.000 €).

Tenim un entorn històric privilegiat al centre, que es veu desmerescut per façanes plenes de cables d'electricitat, telefonia i altres (i de cartelleria inadequada). El PECHA ja en preveu l’eliminació, però mai no es duu a terme. L’estètica de la nostra ciutat guanyaria moltíssim si, en uns anys, podem eliminar tot el cablejat i la cartelleria inadequada de les façanes dels nostres carrers.
40.000

3.Reordenació i millora del parc de la plaça Princesa Joana

Reordenar i millorar un parc que, a data d'avui, es troba en una situació d'abandonament. Els jocs s'han de revisar, les palmeres que hi ha ocasionen desperfectes i molesten on estan, etc. S’hi hauria de posar una porteria de futbol i canviar la cistella de bàsquet.

És important, atès que és un barri on hi ha molts d’infants i adolescents, i s'ha convertit en un punt de trobada de petits i grans. S’han de revitalitzar els antics costums de fer vida de barri al carrer. No hem de deixar que els parcs decaiguin. Són una part de la vida social del poble.

40.000

4. Acera nueva en la plaça des Born

4. Hacer la acera nueva, principalmente desde el bar Imperi hasta la calle de Cas Comte, y, a ser posible, hasta el teatro.

Porque seguramente es una de las aceras más transitadas de la ciudad y una de las que está en peor estado. Ahora que la mayoría de los locales comerciales están cerrados, vale la pena comprobar su estado por técnicos del Ajuntament; es muy deficiente. Además, cada año hay accidentes.

27.000

5. Ampliació voreres Sor Àgueda i Marquès d'Albranca

Ampliació de les voreres del carrer Sor Àgueda, des de l'encreuament amb el carrer Fivaller fins al carrer Marquès d'Albranca. Ampliació de les voreres del carrer Marquès d'Albranca, des de l'encreuament amb el carrer Sor Àgueda fins a la plaça Jaume II. Eliminar els aparcaments en aquests dos trams dels carrers.
 

Millorar la seguretat dels vianants, principalment de persones grans i de persones amb infants.

38.034,89

6. Mejora y remodelación de la zona
deportiva y del parque infantil de la calle Gustavo Mas

Propuesta para dotar al parque infantil de la Calle Gustavo Más de columpios y otros juegos infantiles, así como de materiales aptos para los niños, al igual que ya tienen otros parques del municipio. Superficie de caucho, instalaciones adaptadas... También es necesaria una remodelación de la pista deportiva anexa, que pasa por arreglar la superficie, casi impracticable ya; cambiar, quizá, a otro tipo de material más perdurable y adecuación general del espacio: reparar las porterías, instalar redes y adaptar en general la instalación para su uso.
 

Es importante, si se quiere un municipio habitable, cuidar también la periferia y destinar allí recursos, al igual que se suele hacer más habitualmente en los espacios más céntricos. La zona deportiva de Gustavo Mas y el parque infantil tienen un uso importante, y las condiciones y la infraestructura presentan deficiencias susceptibles de solucionar con esta dotación económica.

40.000

7. Rocòdrom de la platja Gran

Muntar un rocòdrom per poder practicar l'escalada a la paret contigua al pont de darrere de la platja Gran.

La proposta és important perquè a Ciutadella no hi ha zones d'escalada habilitades, ni naturals ni artificials; i aquesta proposta aprofita un espai públic sense distorsionar-ne la funció inicial (desguàs).

40.000


 

 
VotacióConfirmació
   
Votació
DNI:
Data de naixament:
v
Proposta: